Quantcast
peoplepill id: yolanda-violeta-garcia-santos
YVGS
1 views today
1 views this week
Yolanda Violeta García Santos
Spanish politician

Yolanda Violeta García Santos

Yolanda Violeta García Santos
The basics

Quick Facts

Intro Spanish politician
Is Politician
From Spain
Field Politics
Gender female
Birth 31 August 1971, León, Spain
Age 50 years
Star sign Virgo
Politics People's Party
The details (from wikipedia)

Biography

Yolanda García Santos (Lleó, 31 d'agost de 1971) és una política valenciana d'origen castellanolleonès, diputada a les Corts Valencianes en la VII i VIII legislatures.

Trajectòria política

Ha estat membre del consell executiu de Nuevas Generaciones del Partit Popular d'Alacant i ocupà el càrrec de directora de gabinet de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana. Considerada ideològicament propera a Francisco Camps, fou escollida diputada per Alacant a les eleccions a les Corts Valencianes de 2007 i 2011. Fou vicepresidenta de la Comissió d'Indústria, Comerç i Turisme de les Corts Valencianes.

Corrupció

Com a tresorera del PP del País Valencià, ha estat acusada per delictes electorals i un presumpte finançament il·legal del partit en el marc del conegut Cas Gürtel que esclatà el febrer de 2009 i en el qual es veren implicats des de l'aleshores president de la Generalitat Francisco Camps o l'exvicepresident Víctor Campos fins al secretari general del PPCV Ricardo Costa.

Vegeu també

  • Branca valenciana del cas Gürtel
The contents of this page are sourced from Wikipedia article on 23 Jun 2020. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
From our partners
Sponsored
Sections Yolanda Violeta García Santos

arrow-left arrow-right instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube pandora tunein iheart itunes