Quantcast
peoplepill id: walter-sittler
WS
5 views today
7 views this week
Walter Sittler

Walter Sittler

German-American actor
Walter Sittler
The basics

Quick Facts

Intro German-American actor
Is Actor Stage actor Film actor
From United States of America Germany
Type Film, TV, Stage & Radio
Gender male
Birth 5 December 1952, Chicago, USA
Age 67 years
Star sign Sagittarius
Family
Father: Edward Vieth Sittler
Walter Sittler
The details

Biography

Walter Sittler né le à Chicago, Illinois est un acteur allemand.

Biographie

Filmographie

Cinéma

  • 1999 : Rivalinnen der Liebe
  • 2002 : Le Templier (Der Templer) (court-métrage)
  • 2004 : Eurotrip
  • 2011 : Halbe Portionen
  • 2011 : Almanya, bienvenue en Allemagne (Almanya - Willkommen in Deutschland)

Télévision

Série télévisée

  • 1995 - 2004 : Freundschaft mit Herz
  • 1997 - 2005 : Nikola
  • 1998 : Das Amt (épisode : Des Wahnsinns fette Beute) : Dr. Robert Schmidt
  • 1999 : Soko brigade des stups (SOKO 5113) (épisode : Profession de foi)
  • 2004 - 2007 : Drôle de voleur (Ein Fall für den Fuchs)
  • 2005 : Adelheid und ihre Mörder (épisode : In geheimer Mission) : Dr. Gerhard Knoll
  • 2006 : Der Kommissar und das Meer : Robert Anders
  • 2009 : Das Traumschiff (épisode : Papua Neuguinea) : Dieter Holzmann
  • 2010 : Stolberg (Kommissar Stolberg) (épisode : Familienbande)
  • 2012 : Polizeiruf 110 : Fieber

Téléfilm

  • 1995 : Rosemarie Nitribitt : Tod einer Edelhure
  • 1996 : Mutproben
  • 1997 : Lebenslang ist nicht genug
  • 2000 : La Rose des sables (Die Wüstenrose)
  • 2000 : Péché d'amour (Das Herz des Priesters)
  • 2001 : Der Millionär und die Stripperin
  • 2002 : The Gathering Storm
  • 2003 : Für immer verloren
  • 2004 : Die unlösbaren Fälle des Herrn Sand
  • 2004 : Papa à plein temps (Der Mustervater : Allein unter Kindern)
  • 2005 : Ein Geschenk des Himmels
  • 2006 : Heute heiratet mein Mann
  • 2006 : Ma fille, mon gendre et moi (Trau' niemals deinem Schwiegersohn!)
  • 2007 : Une princesse à marier (Der Butler und die Prinzessin)
  • 2007 : Der Mustervater 2 – Opa allein zu Haus
  • 2010 : Noël au royaume des mille et une nuits (Weihnachten im Morgenland)
  • 2010 : Scheidung für Fortgeschrittene
  • 2012 : Die Jagd nach dem weißen Gold
  • 2013 : Der Minister
The contents of this page are sourced from Wikipedia article on 23 Apr 2020. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
Reference sources
References
http://viaf.org/viaf/52591619
http://isni.org/isni/0000000116430791
http://www.idref.fr/16236024X
http://id.loc.gov/authorities/n2015058835
http://d-nb.info/gnd/123227607
http://catalogo.bne.es/uhtbin/authoritybrowse.cgi?action=display&authority_id=XX5061097
http://data.bibliotheken.nl/id/thes/p334341345
http://www.worldcat.org/identities/lccn-n2015-058835
https://www.imdb.com/name/nm0803281/
arrow-left arrow-right arrow-up arrow-down instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube stumbleupon comments comments pandora gplay iheart tunein pandora gplay iheart tunein itunes