Quantcast
peoplepill id: vrangstrupe
V
1 views today
1 views this week
Vrangstrupe

Vrangstrupe Norwegian rapper

Norwegian rapper
Vrangstrupe
The basics

Quick Facts

Intro Norwegian rapper
Is Rapper
From Norway
Type Music
Gender male
Birth 3 June 1983
Age: 37 years
Star sign GeminiGemini
The details

Biography

Martin Johannes Kongsvold (født 3. juni 1983) er en rapper og produsent fra Ottestad i Stange kommune. Han har skrevet låter, produsert og gitt ut plater siden 1999. Tidligere arbeidet med Karls1, Mindflow, Jester, Wolverine, Sørsia Gerilja, Kjartan Gaulfossen og Bad Spit. Han er frontfigur i gruppa Vrangsitt Transitt og ga ut deres første album Klapp for oss i 2010. I 2011 ble singelen/videoen «Kjær» gitt ut. I 2012 ga han ut sitt debutalbum Splitta liv på Knausen Studio, sin eget label. Vrangstrupe er en melankolsk rapper med budskap tydelig preget av opposisjon mot samfunnet. Han rapper på norsk og representerer Trondheims-hiphop.

Diskografi

Soloalbum
  • Stien (EP) (2014)
  • Splitta liv (2012)
  • Skrivesperre (2012)
  • Vrangforestilling (Mixtape) (2008)
  • Aldri for sent EP (2007)
Vrangsitt Transitt
  • Anormal (EP) (2011)
  • Kjær (2011)
  • Opp med nevene (2010)
  • Klapp for oss (2010)
  • Transformert (EP) (2009)

Eksterne lenker

The contents of this page are sourced from Wikipedia article on 23 Jun 2020. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
Reference sources
References
http://www.vrangstrupe.no
https://web.archive.org/web/20170709204741/http://www.vrangsitt-transitt.no/
arrow-left arrow-right arrow-up arrow-down instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube stumbleupon comments comments pandora gplay iheart tunein pandora gplay iheart tunein itunes