Quantcast
About Voyage (rapper): Serbian singer (2001-) | Biography, Facts, Information, Career, Wiki, Life
peoplepill id: voyage-rapper
V
5 views today
5 views this week
Voyage (rapper)
Serbian singer

Voyage (rapper)

Voyage (rapper)
The basics

Quick Facts

Intro Serbian singer
Is Singer
From Serbia
Field Music
Gender male
Birth 15 September 2001, Belgrade, Kingdom of Hungary
Age 21 years
Star sign Virgo
The details (from wikipedia)

Biography

Михајло Веруoвић, познатији као Војаж (Voyage; Београд, 15. септембар 2001), српски је трепер.

Биографија

Михајло Веруовић је рођен 15. септембра 2001. године у Београду. Музиком је почео да се бави још у основној школи, а у средњој школи је са друштвом из одељења основао реп групу Company. Група је прву песму објавила 2015. године, под називом Приђи ближе. Са групом је такође 2017. године избацио песму До краја и још многе.

Заједно са Андреом објавио је албум Порок и грех априла 2019. године. Албум је издат за продукцијску кућу Die Rich и на њему се налази 10 песама које су писали Војаж и Андре.

Током 2019. започео је сарадњу са продукцијском кућом Генерација Зед, за коју је маја 2019. године објавио песму Отрован, заједно са Henny-јем, а потом и песму Сећања, такође са њим.

Широј публици постао је познат након сарадње са Бресквицом на песми Врати ме. Новембра 2019. године издао је други дует са Бресквицом под називом Буди ту, а крајем децембра исте године објавио је песму Кораци у ноћи заједно са Вуком Мобом и Бресквицом.

Приватни живот

Михајло је син Милана Веруовића, бившег телохранитеља Зорана Ђинђића и аутора књиге Трећи метак. Као јако мали морао је да се одсели у Француску , одакле потиче и његово уметничко име Voyage које значи пут . Тренутно похађа Девету гимназију. У вези је са певачицом Анђелом Игњатовић, познатом под уметничким именом Бресквица.

Дискографија

Албуми

  • Порок и грех (ft. Андре, 2019)
  • So Fxcking Blessed (2019)

Синглови

  • Приђи ближе (2015)
  • До краја (2017)
  • Надарен или проклет (ft. Реља Торино, 2017)
  • Метро (2018)
  • Piccolo (2018)
  • Тантала (2018)
  • Бело (2018)
  • Отрован (ft. Henny, 2019)
  • Сећања (ft. Henny, 2019)
  • TRAPSTARZ (ft. Јосиф, 2019)
  • V Y B E (ft. Јосиф, 2019)
  • Врати ме (ft. Бресквица, 2019)
  • Буди ту (ft. Бресквица, 2019)
  • Кораци у ноћи (ft. Вук Моб, Бресквица, 2019)
  • Требала (ft. MihaMih, 2019)
  • C'est la vie (ft. Бресквица, 2020)
  • Дам (ft. Бресквица, 2020)

Референце

  1. „Voyage – Generacija Zed” (на језику: српски). Приступљено 29. 12. 2019. 
  2. ^ „VOYAGE | Tsunami Chill” (на језику: енглески). Приступљено 29. 12. 2019. 
  3. „Oni su trenutno NAJPOPULARNIJI par na muzičkoj sceni?!”. Mondo.Me Prod. Приступљено 29. 12. 2019. 
  4. „NETKULTURNO: Voyage je u gostima i pričamo o repu, ponosu i novom albumu!”. Mondo Portal (на језику: српски). Приступљено 29. 12. 2019. 
  5. ^ „KO JE VOYAGE ??” (на језику: енглески). Приступљено 29. 12. 2019. 
  6. ^ „POROK I GREH - ANDRE x VOYAGE”. YouTube (на језику: енглески). Приступљено 29. 12. 2019. 
  7. ^ „Porok I Greh by Andre x Voyage”. Genius (на језику: енглески). Приступљено 29. 12. 2019. 
  8. ^ „Henny x Voyage - Otrovan (Official Video) prod. by Popov” (на језику: енглески). Приступљено 29. 12. 2019. 
  9. ^ „VUK MOB FEAT. VOYAGE X BRESKVICA - KORACI U NOĆI”. idjtv.com (на језику: енглески). Приступљено 29. 12. 2019. 
  10. ^ Ficovic, Aleksandar (27. 12. 2018). „21 pitanje sa Voyage”. Medium (на језику: енглески). Приступљено 29. 12. 2019. 
  11. ^ „So Fxcking Blessed by Voyage”. Genius (на језику: енглески). Приступљено 29. 12. 2019. 

Спољашње везе

  • Voyage на сајту Инстаграм
The contents of this page are sourced from Wikipedia article on 22 Apr 2020. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
From our partners
Sponsored
Sections Voyage (rapper)

arrow-left arrow-right instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube pandora tunein iheart itunes