Quantcast
peoplepill id: vladimir-gutovsky
VG
1 views today
1 views this week
Vladimir Gutovsky
Camera operator

Vladimir Gutovsky

Vladimir Gutovsky
The basics

Quick Facts

Intro Camera operator
Is Cinematographer Film crew member Camera operator
From Russia Ukraine
Field Film, TV, Stage & Radio
Gender male
Birth 20 July 1954, Kornyn, Ukraine
Age 68 years
Star sign Cancer
The details (from wikipedia)

Biography

Гутовський Володимир Олексійович — український кінооператор. Заслужений діяч мистецтв України (2004). Член Національної спілки кінематографістів України.

Біографічні відомості

Народився 20 липня 1954 р. у с. Корнин Житомирської обл. Закінчив Київський державний інститут театрального мистецтва ім. І. Карпенка-Карого (1977).

Працює на Київській кіностудії ім. О. П. Довженка.

Фільмографія

Зняв фільми:

  • «Високий перевал» (1981, 2-й оператор),
  • «Не було б щастя...» (1983, 2-й оператор),
  • «У привидів у полоні» (1984, 2-й оператор),
  • «Балаган» (1990, у співавт.),
  • «Дамський кравець» (1990, 2-й оператор у співавт.),
  • «Не стріляйте в мене, будь ласка» (1991, у співавт.),
  • «Геть сором!» (1994, у співавт.),
  • «Записки кирпатого Мефістофеля» (1994, у співавт.),
  • «Кайдашева сім'я» (1996, фільм 2-й, у співавт.),
  • «Тарас Шевченко. Заповіт» (1997, фільм 7—9, у співавт.)
  • «Поет і княжна» (1999, у співавт.),
  • «Приблуда» (2007) та ін.

Посилання

The contents of this page are sourced from Wikipedia article on 25 Mar 2020. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
From our partners
Sponsored
Reference sources
References
https://www.imdb.com/name/nm1645779/
http://www.kino-teatr.ru/kino/operator/post/36596/works/
Sections Vladimir Gutovsky

arrow-left arrow-right instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube pandora tunein iheart itunes