Quantcast
peoplepill id: vicent-serra-ferrer
VSF
1 views today
1 views this week
Vicent Serra Ferrer
Spanish politician and physician

Vicent Serra Ferrer

Vicent Serra Ferrer
The basics

Quick Facts

Intro Spanish politician and physician
Is Politician Physician
From Spain
Field Healthcare Politics
Gender male
Birth 17 December 1956, Ibiza, Ibiza, Balearic Islands, Spain
Age 65 years
Star sign Sagittarius
Politics People's Alliance
The details (from wikipedia)

Biography

Vicent Serra Ferrer (Eivissa, 17 de desembre de 1956) és un metge i polític balear, diputat al Parlament de les Illes Balears en la II i VIII Legislatures.

Biografia

Es llicencià en medicina i cirurgia a la Universitat de València en 1980 i en geriatria per la Universitat de Barcelona. Ha exercit la medicina privada a l'Hospital Residència Assistida de Cas Serres.

Fou elegit diputat a les eleccions al Parlament de les Illes Balears de 1987. De 1987 a 1991 fou conseller de sanitat i benestar social del Consell Insular d'Eivissa i Formentera. A les eleccions municipals espanyoles de 1991 i 1995 fou escollit regidor i primer tinent d'alcalde d'Eivissa. A les eleccions municipals espanyoles de 1999 fou regidor de l'oposició al mateix ajuntament.

De 2003 a 2007 fou conseller de Sanitat i Benestar Social del Consell Insular d'Eivissa i Formentera i de 2007 a 2011 portaveu a l'oposició de Sanitat i Benestar Social. Després de les eleccions al Parlament de les Illes Balears de 2011 fou elegit diputat al Parlament de les Illes Balears i president del Consell Insular d'Eivissa. Fou escollit novament a les eleccions al Parlament de les Illes Balears de 2015.

The contents of this page are sourced from Wikipedia article on 13 Jul 2020. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
From our partners
Sponsored
Sections Vicent Serra Ferrer

arrow-left arrow-right instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube pandora tunein iheart itunes