Quantcast
peoplepill id: veslemoy-morkrid
VM
1 views today
1 views this week
Veslemøy Mørkrid

Veslemøy Mørkrid

Norwegian actress
Veslemøy Mørkrid
The basics

Quick Facts

Intro Norwegian actress
Is Actor
From Norway
Type Film, TV, Stage & Radio
Gender female
Birth 18 January 1982
Age 39 years
Star sign Capricorn
Peoplepill ID veslemoy-morkrid
The details (from wikipedia)

Biography

Veslemøy Evenstad Mørkrid (født 18. januar 1982) er en norsk skuespiller. Hun er utdannet ved Nordisk Institutt for Scene og Studio og International Theatre New York. Veslemøy Evenstad Mørkrid var norgesmester i Teatersport i 2008. Hun er medlem av Teater Liksom og i ensemblet på Det Andre Teatret.

Torsdag 5. mars 2014 ble hun nominert i kategorien beste kvinnelig hovedrolle til Kanonprisen.

Filmografi

  • 2017: Kurt Josef Wagle og Mordmysteriet på Hurtigruta, May Ones
  • 2014: Her er Harold, Solveig
  • 2014: Jakten på Berlusconi, Lillebird

TV-opptredener

  • 2019: Fremvandrerne (TV-serie), Othilia
  • 2017: Okkupert s2, (TV-serie), Ingrid Bø
  • 2015: Okkupert (TV-serie), Ingrid Bø
  • 2015: Spill meg, teatersport - improvisasjon
  • 2014: Kampen for tilværelsen (TV-serie), Sagene Bokstue-dame
  • 2013: Hjem (TV-serie), Cathrine Christiansen
  • 2013: Dag (TV-serie), Lily
  • 2013: Komiprisen (prisutdeling/TV-show), underholdnings-innslag
  • 2012: Løvebakken (TV-program), politiker på rødt lag
  • 2009: Hotel Cæsar (TV-serie), Pia Løken

Utvalgt teater

  • 2017: Dødsdansen, Teater Ibsen
  • 2016: Ferdinandøyeblikket, KHiO
  • 2015: Trollmannen fra OZ, Hålogaland Teater
  • 2014: Folkestyre 2014, Riksteatret
  • 2013: Kjøleskapmamma, Akershus Teater/Det Andre Teatret
  • 2010/2011: Rekonstruksjoner, NonCompany
  • 2007: The Oslo Experiment, The Oslo Group
  • 2006: The Battle between The Terrorists and The Horrorists, Grusomhetens Teater/Peter Schuman

Eksterne lenker

The contents of this page are sourced from Wikipedia article on 23 Jun 2020. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
From our partners
Sponsored
Reference sources
References
http://kosmorama.no/2015/02/her-er-de-nominerte-til-kanonprisen/
https://litteraturgarasjen.no/2017/11/18/helvete-pa-jord/
http://www.veslemoymorkrid.com
arrow-left arrow-right instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube pandora tunein iheart itunes