Quantcast
peoplepill id: vanja-nilsen
VN
1 views today
1 views this week
Vanja Nilsen

Vanja Nilsen Norwegian cartoonist

Norwegian cartoonist
Vanja Nilsen
The basics

Quick Facts

Intro Norwegian cartoonist
Is Cartoonist
From Norway
Type Arts
Gender female
Birth 22 August 1983
Age: 36 years
Star sign LeoLeo
The details

Biography

Vanja Renate Nilsen (født 22. august 1983) er en tegneserieskaper og forlegger fra Stavanger. Hun driver tegneserieforlaget Wildside Comix. Nilsen har hatt serier på trykk i antologiene "Ero-Mania", "Wildside" og "Darkside". For ungdomsbladet Klikk lagde hun tegneserien "Maja". "Maja" var også trykt i FLEIP.

I de siste årene har Nilsen laget digitale tegneserier og er manusforfatter for skrekktegneserien "Sally The Ghost Hunter".

Bibliografi

  • 2005 – Wildside #1 (Wildside Comix)
    • Vito: The Evil Demon
    • Norway Tales
  • 2006 – Ero-Mania #1 (Wildside Comix)
    • Lil' Honey
    • Here, Kitty!
  • 2006 – Slangekongen (Wildside Comix)
    • Slangekongen
  • 2006 – Kinky Halloween (Wildside Comix)
    • Kinky Halloween
  • 2006 – Furry Feelings (Wildside Comix)
    • Furry Feelings
  • 2006 – Darkside #1 (Wildside Comix)
    • Dukkehus
  • 2007 – Wildside #2 (Wildside Comix)
    • Vito: Gjenforeningen
  • 2007 – Ero-Mania #2 (Wildside Comix)
    • Lille Honey – Herr Kakerlakk
    • Tentakler og kjærlighet
  • 2008 – Ero-Mania #3 (Wildside Comix)
    • Lille Honey – Nektar
    • Møtet med skogsalvene
    • Kittie + Bunnie
    • Furry Feelings

Eksterne lenker

The contents of this page are sourced from Wikipedia article on 23 Jun 2020. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
Reference sources
References
http://www.wildsidecomix.com
http://www.vanjas-world.com/
http://www.sallytheghosthunter.com/
https://web.archive.org/web/20070703201846/http://web3.aftenbladet.no/kultur/article243210.ece
http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/nrk_rogaland/lokalen_pa_nett/5349653.html
http://pub.tv2.no/nettavisen/woman/article682069.ece
https://web.archive.org/web/20060714153347/http://www.serienett.no/article/53/spennende-satsing-fra-nytt-forlag
http://www.serienett.no
https://web.archive.org/web/20070518063532/http://www.serienett.no/article/195/-spennende-ideer
arrow-left arrow-right arrow-up arrow-down instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube stumbleupon comments comments pandora gplay iheart tunein pandora gplay iheart tunein itunes