Quantcast
peoplepill id: valerie-de-booser
VDB
2 views today
19 views this week
Valerie De Booser

Valerie De Booser Belgian model

Belgian model
Valerie De Booser
The basics

Quick Facts

Intro Belgian model
Is Model
From Belgium
Type Fashion
Gender female
Birth 13 December 1979
Age: 40 years
Star sign SagittariusSagittarius
The details

Biography

Valerie De Booser (13 december 1979) is een Belgisch model en presentatrice.

Carrière

De Booser deed in 2002 mee als verleidster in de eerste reeks van het televisieprogramma Temptation Island. Haar relatie met wielrenner Jo Planckaert was toen pas enkele dagen geëindigd. Na Temptation Island deed ze verschillende fotoshoots en kwam ze meerdere malen op de covers van Vlaamse bladen. Voor het blad Cover deed ze een naaktreportage. De Booser had na haar deelname ook een gastrolletje in de soap Familie en zat ook in het panel van Het Swingpaleis.

Daarna deed ze screentests voor VT4 en JIMtv. Bij de laatste zender werd ze in 2003 aangenomen als presentatrice. Ze presenteerde er de programma's JIMlist 40 en Clip Request. Ook in 2003 brachten De Booser en Wauters een bezoek aan Kenia. Sindsdien waren ze het gezicht van de Foster Parents Plan-actie.

Na haar tweede bevalling werd De Booser styliste bij zender VTM. Ze wilde niet meer presenteren. De reden was dat ze vond dat er andere meisjes waren die veel beter konden presenteren en dat ze dus enkel iets wilde doen waar ze echt 100% zin in had. Een uitzondering wilde ze maken voor een programma met dieren of met kinderen.

In 2007 deed De Booser mee aan de tweede reeks van Sterren op de Dansvloer. Op 20 november 2007 presenteerde De Booser samen met haar man het programma Give us a minute op JIMtv. Hierin komen jongeren van Youth Board vertellen wat ze hebben gerealiseerd in samenwerking met Plan Ouders.

Op 11 oktober 2008 opende De Booser haar eigen kledingwinkel Histoire de Femmes in Mechelen. Men kon er ook schoenen, juwelen, parfum en handtassen kopen.

Privéleven

In haar middelbareschooltijd deed De Booser een opleiding schoonheidsverzorging. Op haar achttiende ging ze samenwonen met wielrenner Jo Planckaert. De relatie duurde vier jaar. Om familiale redenen veranderde Valerie haar familienaam De Windt in De Booser die de familienaam is van haar moeder. Eind 2002 leerde De Booser haar huidige man, zanger Koen Wauters van Clouseau, kennen. Ze trouwde met Wauters op 17 juli 2004 en het stel kreeg twee kinderen, een dochter en een zoon.

The contents of this page are sourced from Wikipedia article. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
arrow-left arrow-right arrow-up arrow-down instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube stumbleupon comments comments pandora gplay iheart tunein pandora gplay iheart tunein itunes