Quantcast
peoplepill id: ulla-bechsgaard
UB
7 views today
7 views this week
Ulla Bechsgaard

Ulla Bechsgaard

Danish journalist
Ulla Bechsgaard
The basics

Quick Facts

Intro Danish journalist
Is Journalist
From Denmark
Type Journalism
Gender female
Birth 1953
Age 68 years
Peoplepill ID ulla-bechsgaard
The details (from wikipedia)

Biography

Der er ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem.
Du kan hjælpe ved at angive kilder til de påstande, der fremføres. Hvis ikke der tilføjes kilder, vil artiklen muligvis blive slettet.

Ulla Bechsgaard (født i Gråsten) er en dansk journalist, redaktionel udvikler, ledelses- og kommunikationsrådgiver og redaktør.

Ulla Bechsgaard er student fra Varde Gymnasium, journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og merkonom i innovation fra Niels Brock. Hun har suppleret sin uddannelse med en række lederkurser fra Henley og CBS.

Hun har arbejdet som chefredaktør i mediehuset Horisont Gruppen a/s, der producerer nichemedier til erhvervslivet. Her relancerede hun de trykte magasiner, lancerede nye website på en Drupal-platform og udviklede en webfirst-strategi. Hun anmelder erhvervsbøger i Jyllands-Posten, rådgiver om og underviser i ledelse.

Hun har tidligere arbejdet som seniorkommunikationsrådgiver i KasterGaardbo A/S, som medie- og kommunikationschef i organisationen Lederne, programmedarbejder, redaktionssekretær og konsulent i DR, underviser og ekstern lektor på Journalisthøjskolen samt som journalist på dagbladet Bornholmeren og Århus Stiftstidende. Siden august 2018 har hun boet i Rønne på Bornholm.

Ulla Bechsgaard er indehaver af firmaet Ulla Bechsgaard og hjemmesiden Ledersucces.dk.

The contents of this page are sourced from Wikipedia article on 24 Jun 2020. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
From our partners
Sponsored
arrow-left arrow-right instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube pandora tunein iheart itunes