Quantcast
peoplepill id: tyo-nugros
TN
1 views today
1 views this week
Tyo Nugros

Tyo Nugros

Indonesian musician
Tyo Nugros
The basics

Quick Facts

Intro Indonesian musician
Is Musician
From Indonesia
Type Music
Gender male
Birth 21 December 1970, Jakarta, Indonesia
Age 50 years
Star sign Sagittarius
The details (from wikipedia)

Biography

Cithakan:Infobox penyanyi Indonésia Setyo Nugroho, utawa luwih sok diundang Tyo Nugros, (lair ning Jakarta, tanggal 21 Dhésèmber 1970) iku salah siji musisi saka Indonésia. Priya kang duwé pagaweyan ning dunya musik, nyekel drum saka grup musik Déwa 19 lan duwé kesenengan maca buku lan nonton filem.

Dhèwèké tau aktif kuliyah ning lan kacatet dadi mahasiswa ning Percussion Institute of Technology (PIT) lan Musicians Institute (MI) Hollywood Amérikah Sarékat. Malah drummer kang kaloka, Matt Lang, mèlu mbentuk karakter kanggo panabuh drum iki, nganggo gaya tartamtu kang dadi ciri khasé.

Ora namung aktif ning grup band Déwa 19, Tyo uga ngrilis grup musiké dhéwé kang dijenengi Clubbers. Proyek kang bakalé dadi cikal bakal band iki dikerjakaké déning Tyo sasuwené dhèwèké nglakoni terapi pergelangan kaki kang sempet cedera berat. Tyo pernah beberapa kali pacaran, kaya ta penyanyi Audy tau dipacari déning dhèwèké. Saiki Tyo, pacaran karo Alexandra Gottardo.

Taun 2006, Tyo Nugros ninggal grup band papan atas Déwa 19. Kabaré, dhèwèké wus ora betah manèh karo sistem kapemimpinan Ahmad Dhani, ketua saka grup band mau. Ora namung iku, tyo uga wiwit ragu karo kamampuan déwa kanggo 'Go Internasional'. Tyo memang béda karo anggota-anggota liyané, dhèwèké wani njlèntrèhaké bedané pamikirané ning babagan apa baé. Kalebu langkah Déwa kanggo 'Go Asia', Tyo nganggep prekara iku esih dianggep prematur kanggo band sakelas Déwa 19. Kamundurané ning grup band Déwa 19 gudu amarga masalah finansial kang ngakibaté dhèwèké ora betah. Ananing, amarga dhèwèké wus bosen ning dunya musik. Dhèwèké ngakuni manawa wus 5 taun dhèwèké ngubek-ubek dunya musik.

Cathetan suku

  1. biografi Tyo Nugros dipununduh tanggal 5 Juli 2011
  2. tyo nugros metu saka grup band Dewa 19 dipununduh tanggal 5 Juli
The contents of this page are sourced from Wikipedia article on 24 Jun 2020. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
From our partners
Sponsored
Reference sources
References
http://selebriti.kapanlagi.com/indonesia/t/tyo_nugros/
http://www.kapanlagi.com/showbiz/selebriti/tyo-nugros-akan-keluar-dari-d%C3%A9wa-nvv6fe7.html
arrow-left arrow-right instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube pandora tunein iheart itunes