Quantcast
peoplepill id: troels-malling-thaarup
TMT
1 views today
1 views this week
Troels Malling Thaarup

Troels Malling Thaarup

Danish actor
Troels Malling Thaarup
The basics

Quick Facts

Intro Danish actor
Is Actor
From Denmark
Type Film, TV, Stage & Radio
Gender male
Birth 23 May 1972
Age 48 years
Star sign Gemini
The details

Biography

Troels Malling Thaarup (født 23. maj 1972) er en dansk skuespiller.

Malling er uddannet fra Statens Teaterskole i 2001 og har siden været ansat på bl.a. Aalborg Teater, hvor han har haft roller i Laser og pjalter, Nøddebo Præstegård og Erasmus Montanus.

Han blev for alvor landskendt i 2009 som medvirkende i satireprogrammet Krysters Kartel sammen med Brian Lykke, Christine Exner og Laura Kvist Poulsen. Han lægger også dansk stemme til Indianer i dukkeserien Cowboy, Indianer og Hest.

Malling var med i tredje sæson af Live fra Bremen.

Filmografi

  • Olsen-banden Junior (2001) – Jørgensen
  • Der ingen ende på Cejle (2007) – Chefen
  • Flemmings Helte (2007) Thøger, Videodagbog
  • Blå mænd (2008) – Sofies ven
  • Parterapi (2010) – Betjent
  • Klassefesten (2011) – klasse kammereten
  • Jul i Kommunen (2012)
  • Swinger (2016)

Referencer

Eksterne henvisninger

The contents of this page are sourced from Wikipedia article on 24 Jun 2020. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
Reference sources
References
http://tvtid.tv2.dk/nytomtv/article.php/id-33315672.html
https://www.dfi.dk/viden-om-film/filmdatabasen/person/166102
https://www.dfi.dk/viden-om-film/filmdatabasen/person/231363
https://www.danskefilm.dk/skuespiller.php?id=6986
http://danskfilmogtv.dk/content.php?page=persons&sort=lastname&value=43265
arrow-left arrow-right arrow-up arrow-down instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube stumbleupon comments comments pandora gplay iheart tunein pandora gplay iheart tunein itunes