Quantcast
peoplepill id: tor-borch-sannes
TBS
1 views today
1 views this week
Tor Borch Sannes

Tor Borch Sannes Norwegian journalist

Norwegian journalist
Tor Borch Sannes
The basics

Quick Facts

Intro Norwegian journalist
Was Journalist
From Norway
Type Journalism
Gender male
Birth 11 May 1940
Death 22 January 2007 (aged 66 years)
Star sign TaurusTaurus
The details

Biography

Tor Sannes Borch (født 11. mai 1940, død 22. januar 2007) var en norsk journalist, maritim historiker og sakprosaforfatter fra Larvik .

Tor Borch Sannes utga flere bøker, alle med maritimt innhold, hvorav spesielt Christopher Columbus – en europeer fra Norge var sterkt omstridt innen fagmiljøene nasjonalt og internasjonalt. Borch var de siste årene gift med belgiske Jeannie Sannes Munters.

Bibliografi

  • 1978 – Colin Archer : skipene
  • 1979 – Colin Archer : skøytene og lystbåtene
  • 1981 – Kongeskipet Norge
  • 1984 – Båtbyggeren Colin Archer – utgitt av Norsk Maritimt Forlag
  • 1989 – Fram – utgitt av Sem & Stenersen
  • 1994 – Christopher Columbus – en europeer fra Norge – utgitt av Norsk Maritimt Forlag
  • 2011 – Fram, 2011 (revidert utgave redigert av Susan Barr)

Eksterne lenker

The contents of this page are sourced from Wikipedia article on 23 Jun 2020. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
Reference sources
References
http://www.nrk.no/nett-tv/klipp/555869/
http://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2007111900008
http://bibsys-almaprimo.hosted.exlibrisgroup.com/primo_library/libweb/action/dlSearch.do?institution=BIBSYS&vid=BIBSYS&search_scope=blended_scope&query=lsr39,exact,90112579
https://viaf.org/viaf/32050710
https://id.loc.gov/authorities/n79031255
http://isni.org/0000000024685658
https://catalogue.bnf.fr/ark:/12148/cb122355391
http://data.bnf.fr/ark:/12148/cb122355391
https://www.idref.fr/03106597X
arrow-left arrow-right arrow-up arrow-down instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube stumbleupon comments comments pandora gplay iheart tunein pandora gplay iheart tunein itunes