Quantcast
peoplepill id: tommy-michaelsen
TM
1 views today
1 views this week
Tommy Michaelsen

Tommy Michaelsen Norwegian singer and musician

Norwegian singer and musician
Tommy Michaelsen
The basics

Quick Facts

Intro Norwegian singer and musician
Is Singer Musician Guitarist
From Norway
Type Music
Gender male
Birth 20 January 1969
Age: 51 years
Star sign AquariusAquarius
Instruments:
Voice
The details

Biography

Tommy Michaelsen (født 20. januar 1969) er en norsk musiker og sanger.

Han var i perioden 1992 til 2004 vokalist i dansebandet Picazzo. Han forlot bandet etter turneen i 2004 og startet etter det opp som soloartist under navnet Tommy M.. Under dette navnet ga han i 2005 ut sin første plate, Completely, som inneholdt engelskspråklige låter. I 2008 var han med på å starte opp dansebandet Vagabond, hvor han er vokalist og trommeslager. I 2014 ble Picazzo gjenforent og har til dags dato utgitt tre album.

Diskografi

Album
  • Completely (2005)
Singler
  • En god gammeldags floke (2005), med Anne Nørdsti
  • Hvis morgendagen aldri kommer (2006)
  • Completely In Love (2006)

Vagabond

  • Vagabond (2009)
  • 2 (2012)
  • 3 (2013)

Picazzo

  • Flammer i regn (1996)
  • Blanke ark (1998)
  • Timeglass (2000)
  • Tusen dager til (2003)
  • Mesterverk (2004)
  • De aller beste (2014)
  • Blindvei (2016)
  • Hvis morgendagen aldri kommer – Live (2017)

Andre deltagelser

  • Forente artister: Venn (2005)
  • Tylden & co: På dansefot Nr 2 (2005)
  • Big Box: Norske danseband Vol. 2 (2005)
  • Forente artister: Den stilleste timen (2010)
  • Forente artister: Dugnad for Haiti – Live fra Operaen (2010)
  • Rainbow med Lars Kristoffersen: Den fineste i verden (2010)
  • Hanne Mette: Vår (2011)
The contents of this page are sourced from Wikipedia article on 23 Jun 2020. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
Reference sources
References
http://bibsys-almaprimo.hosted.exlibrisgroup.com/primo_library/libweb/action/dlSearch.do?institution=BIBSYS&vid=BIBSYS&search_scope=blended_scope&query=lsr39,exact,4042117
https://viaf.org/viaf/307208090
http://isni.org/0000000132182492
arrow-left arrow-right arrow-up arrow-down instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube stumbleupon comments comments pandora gplay iheart tunein pandora gplay iheart tunein itunes