Quantcast
peoplepill id: tommy-karlsen-sandum
TKS
3 views today
3 views this week
Tommy Karlsen Sandum

Tommy Karlsen Sandum

Norwegian actor
Tommy Karlsen Sandum
The basics

Quick Facts

Intro Norwegian actor
Is Actor
From Norway
Type Film, TV, Stage & Radio
Gender male
Birth 9 June 1975, Bærum, Norway
Age 45 years
Star sign Gemini
Peoplepill ID tommy-karlsen-sandum
The details (from wikipedia)

Biography

Tommy Karlsen Sandum (født 9. juni 1975) er en norsk skuespiller. Han er best kjent for rollen som Proffen i filmene om Pelle og Proffen av Ingvar Ambjørnsen og som Arne i TV-serien Lilyhammer.

Filmografi

  • 2014 Det tredje øyet (TV-serie) – Reiersrud
  • 2012-2013 Lilyhammer (TV-serie) – Arne
  • 2004 Asfaltevangeliet
  • 2002 Lekestue (TV-miniserie) – Øyvind
  • 2002 Direkte lykke (TV-serie) – Påsan
  • 2001 Fox Grønland (TV-serie) – Rune Arnesen (i episode 1.11)
  • 2001 Nini (TV-serie) – Peter Nissen (i episoden «Den stille uke»)
  • 2000 og 2014 Hotel Cæsar (TV-serie)
  • 1993 De blå ulvene – Proffen
  • 1992 Giftige løgner – Proffen
  • 1990 Døden på Oslo S – Proffen

Stemmer

  • 2012 Eventyrtid - Jake
  • 2010 Shrek: Lykkelig i Alle Sine Dager - Shrek
  • 2010 Ed, Edd n Eddy's Big Picture Show - Eddy
  • 2009 Hong Kong Phooey - Politibetjenten
  • 2008 Ben 10: Kappløp med tiden – Gråbarken / Wildmutt / Andre stemmer
  • 2008 Ben 10: Omnitrixens Hemmelighet – Stinkers / Wildmutt / Gråbarken / Tetrax / Robotisk Løytnant / Firarm / Azmuth / Andre stemmer
  • 2007 Teenage Mutant Ninja Turtles (2007) – General Gato / General Mono
  • 2004 Sly 2: Tyveribanden (spill) – Jean Bison
  • 2002 Lilo & Stitch – Andre stemmer
  • 2001 Jimmy Neutron – Geniet – Goddard
  • 2001 Shrek – Pinocchio
  • 2001 Pokémon 3: The Movie – Meowth
  • 2001-2008 Ed, Edd og Eddy (TV-serie) – Eddy
  • 2000 Grinchen – Små roller; mann på fest, mann 2 etc.
  • 2000 Hjelp! Jeg er en fisk – Krabben
  • 1999 Gubben & Katten - Et år med Pettersen og Findus (stemme) – Nabogutten
  • 1999- Pokémon (TV-serie) – Meowth

Eksterne lenker

The contents of this page are sourced from Wikipedia article on 23 Jun 2020. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
From our partners
Sponsored
Reference sources
References
https://viaf.org/viaf/409149294349480522026
arrow-left arrow-right instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube pandora tunein iheart itunes