Quantcast
peoplepill id: tomasz-traczynski
TT
3 views today
4 views this week
Tomasz Traczyński
Polish actor

Tomasz Traczyński

Tomasz Traczyński
The basics

Quick Facts

Intro Polish actor
Is Actor
From Poland
Field Film, TV, Stage & Radio
Gender male
Birth 1966
Age 56 years
The details (from wikipedia)

Biography

Tomasz Traczyński (ur. 1966) – polski aktor teatralny i filmowy. W 1990 roku ukończył warszawską PWST. W latach 1991-1992 współpracował z Wrocławskim Teatrem Współczesnym im. Edmunda Wiercińskiego, a w latach 1992-1995 z Teatrem Polskim w Poznaniu.

Filmografia

  • 2008: Wydział zabójstw
  • 2008: Egzamin z życia
  • 2007: Odwróceni – policjant przesłuchujący blondynkę
  • 2005: Kryminalni – dziennikarz (odc. 15)
  • 2003-2006: M jak miłość – Michalski, gość gospodarstwa Małgorzaty / policjant
  • 2003-2010: Na Wspólnej – lekarz
  • 1996: Ekstradycja – pracownik UOP-u
  • 1990: Napoleon
  • 1990: Korczak
  • 1989: Odbicia – student

Dubbing

  • 1989: Mała Syrenka – Konik morski
  • 2010: Jak wytresować smoka – Pyskacz
  • 2011: Wiedźmin 2: Zabójcy królów – Mocarny Numa
  • 2013: Jeźdźcy smoków – Pyskacz
  • 2014: Jeźdźcy smoków: Obrońcy Berk – Pyskacz
  • 2014: Transformers: Wiek zagłady – Crosshairs

Linki zewnętrzne

The contents of this page are sourced from Wikipedia article. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
From our partners
Sponsored
Sections Tomasz Traczyński

arrow-left arrow-right instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube pandora tunein iheart itunes