Quantcast
peoplepill id: tom-tammi
TT
1 views today
1 views this week
Tom Tammi
The basics

Quick Facts

Intro Actor
A.K.A. Paavo Tom Tammi, Tom V. V. Tammi, Tom V.V. Tammi
Is Actor Stage actor Film actor Television actor
From Finland
Field Film, TV, Stage & Radio
Gender male
Birth 2 September 1945
Age 76 years
Star sign Virgo
The details (from wikipedia)

Biography

Paavo Tom Tammi on yhdysvaltalainen näyttelijä. Tammi aloitti näyttelijänuransa Minneapolisin Guthrie Theaterissa, mistä hän lähti kahdeksi vuodeksi Englantiin opiskelemaan Bristol Old Vic Theatre Schooliin. Sen jälkeen Tammi on näytellyt useissa Broadway- ja Off Broadway -teattereissa New Yorkissa, mutta myös sen ulkopuolella. Näytelmien lisäksi Tammi on näytellyt useissa elokuvissa ja televisiosarjoissa. Hänellä on ollut pieniä rooleja elokuvissa kuten Uneton Seattlessa, Seikkailija Thomas Crown ja Isku Kolumbiaan.

Tammin veli John K. V. Tammi on teatteriprofessori Hope Collegessa, jossa Tom on näytellyt Charles Dickensin joulutarinan Scroogea ja veljensä ohjaamassa näytelmässä Kuningas Lear nimikkoroolia.

Lähteet

  1. Writers & Collaborators truthintranslation.org. Viitattu 19.8.2011. (englanniksi)
  2. Film Television and Stage Actor Tom Tammi To Play King Lear at Hope cms.hope.edu. 22.10.2003. Hope College. Viitattu 19.8.2011. (englanniksi)

Aiheesta muualla

  • Tom Tammi Internet Movie Databasessa (englanniksi)
The contents of this page are sourced from Wikipedia article on 02 Aug 2020. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
From our partners
Sponsored
Sections Tom Tammi

arrow-left arrow-right instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube pandora tunein iheart itunes