Quantcast
peoplepill id: tom-sterobo
TS
1 views today
1 views this week
Tom Sterobo

Tom Sterobo

Danish association football manager
Tom Sterobo
The basics

Quick Facts

Intro Danish association football manager
Is Sports official Association football manager
From Denmark
Type Sports
Gender male
Birth 10 April 1967
Age 53 years
Star sign Aries
Sports Teams
FC Svendborg
Peoplepill ID tom-sterobo
The details (from wikipedia)

Biography

Der er for få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem. Du kan hjælpe ved at angive troværdige kilder til de påstande, som fremføres i artiklen.

Tom Sterobo (født 10. april 1967) er fodboldspiller og tidligere målmand for OB. Han debuterede for fynboerne i 1993, hvor han var anden målmand, til fordel for Lars Høgh. Han debuterede i en kamp mod B93 i en pokalkamp, hvor kampen endte 2-1 til OB. Han nåede at få 35 kampe på førsteholdet, indtil OB hentede Thomas Sørensen, hvor han derefter valgte at skifte klub. Han endte dermed samme år i FC Fredericia, hvor han fik 124 kampe for sønderjyderne.

Trænerkarriere

Som målmandstræner for OB har Sterobo siden 2003 stået i spidsen for målmandstræningen, og har blandt andre trænet Anders Lindegaard, der debuterede på landsholdet den 7. september 2010.

I sommeren 2012 forlod han sin stilling som målmandstræner.

Privatliv

I Sterobo-familien har der været stor tradition for at være målmand. Toms far, Finn Sterobo, har selv været målmand for OB, og mange mener at han har været en af de største, gennem tidernes løb. Toms storebror, Jan, har været landsholdsmålmand i vandpolo. Og Tom har så også selv været målmand, altså hos OB.

Referencer


Stub
Denne biografi om en dansk fodboldspiller er kun påbegyndt. Du kan hjælpe Wikipedia ved at tilføje mere.
The contents of this page are sourced from Wikipedia article on 24 Jun 2020. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
From our partners
Sponsored
Reference sources
References
http://www.fyens.dk/sport/Efter-10-aar-Tom-Sterobo-faerdig-i-OB/artikel/2107008
arrow-left arrow-right instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube pandora tunein iheart itunes