Quantcast
peoplepill id: tilde-maja-frederiksen
TMF
1 views today
1 views this week
Tilde Maja Frederiksen

Tilde Maja Frederiksen Danish actress

Danish actress
Tilde Maja Frederiksen
The basics

Quick Facts

Intro Danish actress
Is Actor Film actor
From Denmark
Type Film, Television, Stage and Radio
Gender female
Birth 19 April 1979
Age: 41 years
Star sign AriesAries
The details

Biography

Tilde Maja Fredriksen (født 19. april 1979) er en dansk skuespiller.

Tilde Maja Fredriksen er uddannet fra Skuespillerskolen ved Aarhus Teater i 2005.

Udvalgt filmografi

  • Drengene fra Sankt Petri (1991)
  • Til døden os skiller (2007)
  • Dansen (2008)
  • Velsignelsen (2009)

Tv-serier

  • Karrusel (1998)
  • Sommer (2008)
  • Livvagterne (2009)

Eksterne henvisninger

Stub
Denne danske skuespillerbiografi er kun påbegyndt. Du kan hjælpe Wikipedia ved at tilføje mere.
Artiklen om skuespilleren Tilde Maja Frederiksen kan blive bedre, hvis der indsættes et (bedre) billede.
Du kan hjælpe ved at uploade et godt billede til Wikimedia Commons iht. de tilladte licenser og indsætte det i artiklen. Eller du kan søge efter eksisterende filer på Wikimedia Commons eller på Flickr - fx med værktøjet Free Image Search Tool.
The contents of this page are sourced from Wikipedia article on 24 Jun 2020. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
Reference sources
References
https://www.dfi.dk/viden-om-film/filmdatabasen/person/2020
https://www.danskefilm.dk/skuespiller.php?id=1908
http://danskfilmogtv.dk/content.php?page=persons&sort=lastname&value=14299
http://www.scope.dk/person.php?id=69273
http://www.svenskfilmdatabas.se/sv/item/?type=person&itemid=181143
http://www.allocine.fr/personne/fichepersonne_gen_cpersonne=427580.html?nopub=1
arrow-left arrow-right arrow-up arrow-down instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube stumbleupon comments comments pandora gplay iheart tunein pandora gplay iheart tunein itunes