Quantcast
peoplepill id: thor-kristian-klepp
TKK
1 views today
1 views this week
Thor Kristian Klepp

Thor Kristian Klepp Norwegian musician

Norwegian musician
Thor Kristian Klepp
The basics

Quick Facts

Intro Norwegian musician
Is Musician Guitarist
From Norway
Type Music
Gender male
Birth 4 February 1957
Age: 63 years
Star sign AquariusAquarius
The details

Biography

Thor Kristian Klepp (født 4. februar 1957) er en norsk musiker.

Han er kjent for sin tid i det rockebandet Asfalt hvor han var gitarist. Etter at bandet ga seg imellom 1983 og 1984 ble han snekkermester i Eigersund.

Diskografi

Asfalt

  • Har du hørt det verre (1981)
  • Kor så helst (1982)
  • Få det ud (1983)
  • Radla med deiser (1996)
Singler
  • Får ikkje svar (på telefonen)/Når du komme hjem (1981)
  • Et liv på vrangå/Onna ei større vinga (1983)
  • De e den gladaste (1996)
  • Asfalt (1996)
  • Du ska få svar (1997)

Andre deltagelser

  • Bedehusets Musikklag: På vei til himlen (1982)
  • EGK Band: Livet på torvet/Joggesjugå (1984)
  • Show Chow: Fram å tebage e liga langt (1984)
  • MTG: Takk ska' du ha (1996)
  • Brian Torgersen: Heilt på knean (1997)
  • Show Chow: Beste sanger 1981–2005 (2005)
  • Slagerfabrikken: Rogafest (2008)
  • MAI/Universal Music: MAI 1973–1983 (2016)
The contents of this page are sourced from Wikipedia article on 23 Jun 2020. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
Reference sources
References
https://www.discogs.com/artist/980226
arrow-left arrow-right arrow-up arrow-down instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube stumbleupon comments comments pandora gplay iheart tunein pandora gplay iheart tunein itunes