Quantcast
peoplepill id: terje-grande
TG
1 views today
1 views this week
Terje Grande

Terje Grande

Norwegian musician
Terje Grande
The basics

Quick Facts

Intro Norwegian musician
Is Musician Pianist
From Norway
Type Music
Gender male
Birth 8 November 1972
Age 48 years
Star sign Scorpio
Instruments:
Piano
The details

Biography

Terje Grande (født 8. november 1972) er en norsk musiker og pianist. Han har helt siden Sex Gale Menn ble oppløst spilt for flere av landets mest kjente artister, som Thomas Brøndbo, Åge Aleksandersen og D.D.E.. Han har gjennom tiden også deltatt på flere plater for disse artistene, blant annet for Thomas Brøndbo og D.D.E. og spiller gjerne på konsertene hvis et av medlemmene i bandet er syk eller er opptatt med noe annet. Han har de siste årene også deltatt på kirkekonserter. Han begynte som musiker veldig tidlig, blant annet har han spilt i en mengde band tidligere og har siden 2011 vært keyboardist i backingbandet til Terje Tysland og har siden 2013 vært medlem i trønderrockbandet Grannes.

Diskografi

Grannes/7800

  • Ingen vei tilbake (2006), studiomusiker
  • Søttiåttenullnull (2013)
  • Eksplosiv kjemi (2015)
Singler
  • Travel (2013)
  • Full storm (2015)
  • Riv i hjertet (2016)
  • Det får gå som det går (2017)
  • Meir og meir (2018)

Terje Tysland

  • Liddeli gla (2009), studiomusiker
  • Heile livet og mæ (2011)
  • Bare kjærlighet (2015)
Singler
  • Hææælig (2013)
  • Tænke på Rosenborg (2013)

Sex Gale Menn

  • Høgt under kuppel'n (1999)

Andre deltagelser

  • Horny Haugums: Fransk åpning (1996)
  • Swingers: Greit med ailt som funke (2006)
  • Åge Aleksandersen: Snöharpan (2006)
  • Nilsen & Aalberg: Call Me a Dreamer (2007)
  • Thomas Brøndbo: Du sa æ va en drøm (2008)
  • Nilsen & Aalberg: Call Me a Dreamer (2009)
  • Vulture Kings: Eight Years Later (2016)
  • Kent Aune: Pøbelfrø (2018)
The contents of this page are sourced from Wikipedia article on 23 Jun 2020. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
Reference sources
References
https://viaf.org/viaf/21146635590441981864
arrow-left arrow-right arrow-up arrow-down instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube stumbleupon comments comments pandora gplay iheart tunein pandora gplay iheart tunein itunes