Quantcast
peoplepill id: tanja-kauerova
TK
1 views today
1 views this week
Tanja Kauerová

Tanja Kauerová

Czech singer
Tanja Kauerová
The basics

Quick Facts

Intro Czech singer
Is Singer
From Czech Republic
Type Music
Gender female
Birth 18 October 1963, Ostrava, Czech Republic
Age 56 years
Star sign LibraLibra
Instruments:
Voice
The details

Biography

Tanja Kauerová je česká zpěvačka, známá často jen jako Tanja. Koncem osmdesátých let vystupovala se skupinou Citron, nahrála úspěšné skladby Kam jen jdou lásky mé (duet s Ladislavem Křížkem) a Nad hlavou létá rokenrol, umístila se na třetím místě v anketě Zlatý slavík 1989 a 1990. Provdala se za bubeníka Citronu Radima Pařízka a kvůli rodinným povinnostem přerušila kariéru. Po svém comebacku účinkovala např. v muzikálu Dobře placená procházka.

Diskografie

  • 1988 Tanja
  • 1991 Pád do nebe
  • 1993 Ďábel se svatozáří
  • 2009 Já vím
  • 2013 Tanja - (Reedice prvního alba (1988)
  • 2017 Jsem posedlá (minialbum)

Externí odkazy

The contents of this page are sourced from Wikipedia article on 28 Jun 2020. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
Reference sources
References
https://aleph.nkp.cz/F/?func=find-c&local_base=aut&ccl_term=ica=xx0119458
https://viaf.org/viaf/121642265/
http://www.tanja.wbs.cz/
http://bandzone.cz/_75489
arrow-left arrow-right arrow-up arrow-down instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube stumbleupon comments comments pandora gplay iheart tunein pandora gplay iheart tunein itunes