Quantcast
peoplepill id: svein-helge-hogberg
SHH
1 views today
2 views this week
Svein Helge Høgberg

Svein Helge Høgberg Norwegian actor and musician

Norwegian actor and musician
Svein Helge Høgberg
The basics

Quick Facts

Intro Norwegian actor and musician
Is Actor Musician
From Norway
Type Film, TV, Stage & Radio Music
Gender male
Birth 5 July 1944
Age: 76 years
Star sign CancerCancer
The details

Biography

Svein Helge Høgberg (født 5. juli 1944) er en norsk skuespiller musiker og bassist, kjent som et av medlemmene i Dizzie Tunes.

Diskografi

Dizzie Tunes

  • Dizzie Tunes (1967)
  • God Jul (1967)
  • 12 x Dizzie Tunes (1969)
  • The New Sound of Edvard Grieg/Folk Music (1969)
  • Svensktoppen-favoritter (1970)
  • Ra-ta-ta-ta-ta (1971)
  • Kjære lille Norge (1972)
  • Toppop 1 (1972)
  • Hei-Hå-Hei-hå (1972)
  • Mere Ra-ta-ta-ta-ta (1973)
  • Norsklåt (1973)
  • Den aller siste Ra-ta-ta-ta-ta (1973)
  • Folk i Nord (1973)
  • Tut og kjør (1975)
  • ...i juleselskap med Dizzie Tunes (1975)
  • På go'fot med Dizzie Tunes (1976)
  • Glad jul (1978)
  • Memories of Music (1982)
  • Jubel 25 (1984)
  • Go'biter - Live at Dizzie (1991)
  • Go'biter med Dizzie Tunes (1992)
  • Dizzie Tunes 40 beste (1999)
  • Nå er det jul igjen (2009)

Deltar på

  • Al Bishop: When It's Springtime In the Rockies/Too Young (1964)
  • Kirsti-Lill: Kom bli med!/Ding ding ding! (1965)
  • Gjermund Eggen: Engerdal-vals/Senorita i Engerdal (1967)
  • Al Bishop: Al Bishop (1967)
  • Michelles: Hvor er du/Kom tilbake (1968)
  • Ole Ivars: Da du var min/Får jeg gi deg noen blomster (1968)
  • Ole Ivars: Ole Ivars Vol. 2 (1968)
  • Ivar Medaas: Medaas i 4 akter (1968)
  • Troll: På Norsktoppen og litt til (1968)
  • Troll: De 4 store (1969)
  • Kjell Finnestad & The Teddy Boys: Møt Kjell Finnestad & The Teddy Boys (1969)
  • Ole Ivars: La la la, en enkel melodi/Elske lite grann (1969)
  • Ole Ivars: Regnet det bare øser ned/Det går nok bra (1970)
  • Åse-Lill Nilsen: Pappas tøfler/Christian (1971)
  • Det Nye: Den norske stjerneparaden (1974)
  • Polar: Humor du (1979)
  • Posten: Postens sommerkassett – En times underholdning (1987)
  • NorDisc: Norske filmklassikere (1993)
  • Polar: Svensktoppar 1 (1993)
  • Polar: Svensktoppar 3 (1995)
  • Egmont: Det beste av norsk musikk 1967–1970 (1998)
  • Egmont: Det beste av norsk musikk 1970–1973 (1998)
  • Alfred Næss: Folk skal trives – Revyviser og sketsjer med tekster av Alfred Næss (2000)
  • Ivar Medaas: 50 beste (2001)
  • Unidisc: Norsk musikk i 100 – Vol. 10: Hver sin smak (2005)
  • Universal: Norske 60-talls hits (2005)
  • Arne Benoni with his friend Lynn Anderson: I'm Coming Home (2007)
  • Universal: Familiens julesanger (2012)
  • Universal: Tidenes beste juleplate 1 (2012)
  • Universal: Tidenes beste julebarneplate 2 (2012)
  • Universal: Tidenes beste juleplate 2 (2012)
  • Troll: Trollkrem – Troll Records 1964–1974 (2015)

Eksterne lenker

Dizzie Tunes
Dizzie Tunes
The contents of this page are sourced from Wikipedia article on 23 Jun 2020. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
arrow-left arrow-right arrow-up arrow-down instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube stumbleupon comments comments pandora gplay iheart tunein pandora gplay iheart tunein itunes