Quantcast
peoplepill id: susanne-juhasz
SJ
1 views today
1 views this week
Susanne Juhasz

Susanne JuhaszBiography, Danish actress

Danish actress
Susanne Juhasz
The basics

Quick Facts

Intro Danish actress
A.K.A. Susanne Juhász
Is Actor Film actor
From Denmark
Type Film, TV, Stage & Radio
Gender female
Birth 5 December 1972, Aarhus, Denmark
Age: 47 years
Star sign SagittariusSagittarius
The details

Biography

Der er ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem.
Du kan hjælpe ved at angive kilder til de påstande, der fremføres. Hvis ikke der tilføjes kilder, vil artiklen muligvis blive slettet.

Susanne Juhasz (født 5. december 1972 i Aarhus) er dansk skuespillerinde, manuskriptforfatter og filmproducent. Hun er uddannet fra Statens Teaterskole i 2000. I 2002 modtog hun for sin rolle i Gert Fredholms spillefilm "At klappe med en hånd" Bodilprisen for bedste kvindelige birolle, ligesom hun blev nomineret til Robertprisen. I 2004 modtog hun DR prisen for bedste skuespiller. Juhasz har siden været nomineret til Robertprisen for sin præstation i Oliver Ussings spillefilm "Regel nummer 1" Susanne har skrevet spillefilmen "Ninna" 2019 som hun selv spiller hovedrollen i.

Filmografi

Film

  • 1999 – Lille mænsk (kortfilm)
  • 2001 – Anja og Viktor - Kærlighed ved første hik 2
  • 2001 – At klappe med een hånd
  • 2002 – Elsker dig for evigt
  • 2003 – Regel nr. 1 (nomineret til en Robert for bedste kvindelige hovedrolle)
  • 2007 – Hjemve
  • 2009 – Karla og Katrine
  • 2010 – Hævnen
  • 2011 – Det grå guld
  • 2019 - Ninna

Tv-serier

  • 2001 – Hotellet (afsnit 34)
  • 2003 – Nikolaj og Julie (afsnit 13)
  • 2003 – Forsvar (afsnit 6)
  • 2006 – Ørnen (afsnit 21)

Eksterne henvisninger

Stub
Denne danske skuespillerbiografi er kun påbegyndt. Du kan hjælpe Wikipedia ved at tilføje mere.
The contents of this page are sourced from Wikipedia article on 24 Jun 2020. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
Reference sources
References
https://www.dfi.dk/viden-om-film/filmdatabasen/person/138468
https://www.danskefilm.dk/skuespiller.php?id=3571
http://danskfilmogtv.dk/content.php?page=persons&sort=lastname&value=11593
http://www.scope.dk/person.php?id=13257
http://www.svenskfilmdatabas.se/sv/item/?type=person&itemid=414943
https://www.allmovie.com/artist/p395796
arrow-left arrow-right arrow-up arrow-down instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube stumbleupon comments comments pandora gplay iheart tunein pandora gplay iheart tunein itunes