Quantcast
peoplepill id: sultan-djorghi
SD
3 views today
3 views this week
Sultan Djorghi

Sultan Djorghi

Indonesian actor
Sultan Djorghi
The basics

Quick Facts

Intro Indonesian actor
Is Actor
From Indonesia
Type Film, TV, Stage & Radio
Gender male
Birth 19 November 1976, Jakarta, Indonesia
Age 44 years
Star sign Scorpio
Peoplepill ID sultan-djorghi
The details

Biography

Sultan Pasya Djorghi (lair ing Jakarta, 19 Novèmber 1976; umur 43 taun). Sultan Pasya Djorghi luwih ditepungi kanthi jeneng Sultan Djorghi. Sultan Djorghi ya iku salah sijiné modhèl lan pemain sinétron kang asalé saka Indonésia. Sultan Djorghi tau main sinétron kang judhulé Namaku Mentari lan Bidadari.

Kauripan pribadi

Sultan Djorghi palakrama karo Annisa Trihapsari. Sultan palakrama nalika tanggal 16 Mèi 2007. Hubungan iki wiwitané nalika Sultan Djorghi lan Annisa Trihapsari lagi main filem ing filem kang judhulé Love in Bombay. Nalika iku, Annisa Trihapsari isih dadi bojoné Adjie Pangestu. Ana pawarta kang nerangaké yèn Sultan Djorghi ndadèkaké gayutan Annisa lan Adjie Pangestu dadi bubar. Sultan Djorghi uga dadi Mu'allaf.

Sultan Djorghi nduwé kangmas kang uga dadi artis ya iku Thomas Djorghi.

Nalika taun 90-an Sultan Djorghi nduwé awak kang proporsional. Nanging Sultan duwé pakulinan jajan ing panggonan kanggo syuting. Nalika taun 2006, sadurungé palakrama, bobot awaké Sultan ya iku 70 nganti 73 kg. Nanging sawisé palakrama, awaké sangsaya suwé sangsaya mundhak. Sultan tau duwé bobot awak nganti 100 kg, Sultan banjur tanggap lan awaké bisa mudhun nganti 93 kg. Kanggo ngurangi bobot awaké, Sultan banjur ora jajan manèh nalika syuting lan mangan panganan kang séhat sacukupé. Saliyané iku bojoné Annisa Tri Hapsari iki uga ulah raga supaya ora nduwé lelara obesitas.

Sultan duwé usaha ing babagan otomotif.

Sinétron

Sinétron kang dibintangi Sultan Djorghi.

  • "Bidadari"
  • "Namaku Mentari"
  • "Love in Bombay"
  • "Tirai Kasih Yang Terkoyak"
  • "Ratu Pasisir Selatan"
  • "Upik Abu Dan Laura"
  • "Pena Asmara"
  • "Putri Yang Ditukar"sbg ihsan

Filmografi

Film kang dibintangi Sultan Djorghi.

  • "Bad Wolves" (2005)

Cathetan sikil

  1. selebriti.kapanlagi.com(diundhuh tanggal 18 Juli 2011)
  2. tabloidbintang.com(diundhuh tanggal 18 Juli 2011)


The contents of this page are sourced from Wikipedia article on 22 Aug 2020. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
From our partners
Sponsored
Reference sources
References
http://selebriti.kapanlagi.com/indonesia/s/sultan_djorghi/
http://www.tabloidbintang.com/berita/sosok/8455-sultan-djorghi-stop-ngemil.html
arrow-left arrow-right instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube pandora tunein iheart itunes