Quantcast
peoplepill id: sulejman-pitarka
SP
1 views today
1 views this week
Sulejman Pitarka
Bona

Sulejman Pitarka

Sulejman Pitarka
The basics

Quick Facts

Intro Bona
Was Actor
From Albania
Field Film, TV, Stage & Radio
Gender male
Birth 2 February 1924, Debar
Death 24 March 2007, Tirana (aged 83 years)
The details (from wikipedia)

Biography

Sulejman Pitarka (1924–2007) was an Albanian actor, writer, and playwright, originally from Debar. His family moved to Durrës, Albania when he was 5.
He was active in films and in the National Theater of Albania in Tirana. He was awarded the People's Artist of Albania.

Filmography

 • Loin des barbares - (1994)
 • Vdekja e burrit - (1991)
 • Historiani dhe kameleoni - (1989)
 • Nata e parë e lirisë - (1984)
 • Në prag të lirisë - (1981)
 • Shtëpia jonë e përbashkët - (1981)
 • Goditja (1980)
 • Ballë për ballë - (1979)
 • Gjeneral gramafoni - (1978)
 • Pas gjurmëve - (1978)
 • Gunat mbi tela - (1977)
 • Tinguj lufte - (1976)
 • Horizonte të hapura - (1968)
 • Debatik - (1961)
 • The Great Warrior Skanderbeg - (1953)

The contents of this page are sourced from Wikipedia article. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
From our partners
Sponsored
Sections Sulejman Pitarka

arrow-left arrow-right instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube pandora tunein iheart itunes