Quantcast
peoplepill id: stefanie-hoener
SH
1 views today
1 views this week
Stefanie Höner
German actress

Stefanie Höner

Stefanie Höner
The basics

Quick Facts

Intro German actress
Is Actor Stage actor Film actor
From Germany
Field Film, TV, Stage & Radio
Gender female
Birth 2 August 1969, Cologne, Cologne Government Region, North Rhine-Westphalia, Germany
Age 52 years
Star sign Leo
The details (from wikipedia)

Biography

Stefanie Höner est une actrice allemande née le à Cologne en Allemagne.

Filmographie

  • 1996-1998 : Adelheid und ihre Mörder (série télévisée) : Zweite Geige / Hanna
  • 2004 : Jusqu'à ce que la vie nous sépare (TV)
  • 2005 : Souvenir douloureux (TV)
  • 2005-2007 : Freundschaft mit Herz (série télévisée) : Britt Schmitt
  • 2005-2006 : Le Destin de Lisa (série télévisée) : Nina Pietsch
  • 2006 : Zwei Engel für Amor (série télévisée) : Dr. Dr. Meike Schelling
  • 2007 : Un cas pour deux (série télévisée) : Verena Severing
  • 2007 : Enceinte ou presque! (TV) : Babette
  • 2007 : Großstadtrevier (série télévisée) : Maren Kronauer
  • 2009 : Notruf Hafenkante (série télévisée) : Anja Bachmann
  • 2009 : Barfuß bis zum Hals : Sabine Steiner
  • 2009 : In aller Freundschaft (série télévisée) : Andrea Wollenberg
  • 2010 : Alerte Cobra (série télévisée) : Karin Tietze
  • 2010 : SOKO Köln (série télévisée) : Miriam Brosi

Théâtre

Liens externes

(en) Stefanie Höner sur l’Internet Movie Database

  • Portail de la télévision Portail de la télévision
The contents of this page are sourced from Wikipedia article. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
From our partners
Sponsored
Sections Stefanie Höner

arrow-left arrow-right instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube pandora tunein iheart itunes