Quantcast
peoplepill id: steen-bocian
SB
2 views today
1 views this week
Steen Bocian
The basics

Quick Facts

Is Financial professional Banker
From Denmark
Type Finance
Gender male
Birth 27 October 1971
Age 49 years
Star sign Scorpio
Peoplepill ID steen-bocian
The details (from wikipedia)

Biography

Steen Bocian (født 27. oktober 1971 på Nørrebro) er en dansk cand.polit. og cheføkonom i Dansk Erhverv.

Historie

Steen Bocian er opvokset på Christianshavn og har bl.a. boet på Christiania i to år. Han blev matematisk-fysisk student fra Christianshavns Gymnasium i 1990. I 1996 blev han kandidat i økonomi fra Københavns Universitet. Sideløbende med studierne arbejdede han i Økonomiministeriet og Danmarks Statistik. Som nyuddannet blev han ansat på Det Økonomiske Råds sekretariat og i 1999 blev han ansat i AErådet.

I 2000 skiftede han til en stilling som chefanalytiker i Danske Bank. I 2007 blev han udpeget til cheføkonom for bankkoncernen.

En opgørelse i 2006 fra Finansforbundet og InfoMedia viste at Steen Bocian for fjerde år i træk, var Danmarks mest citerede økonom, og at han optrådte hver 10. gang, Danske Bank var omtalt i medierne.

Bocian meddelte i oktober 2015, at han efter 15 år i Danske Bank, havde opsagt sin stilling, for at tiltræde som cheføkonom for Dansk Erhverv den 1. januar 2016.

Referencer

Eksterne henvisninger

The contents of this page are sourced from Wikipedia article on 24 Jun 2020. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
From our partners
Sponsored
Reference sources
References
http://www.finansforbundet.dk/default.asp?ArtId=90611&mId=708
http://www.business.dk/finans/kendis-oekonom-forlader-danske-bank
https://www.danskerhverv.dk/OmDanskErhverv/Medarbejdere/Sider/Steen-Bocian.aspx
arrow-left arrow-right instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube pandora tunein iheart itunes