Quantcast
peoplepill id: soren-lenander
SL
1 views today
1 views this week
Søren Lenander

Søren Lenander

Danish actor
Søren Lenander
The basics

Quick Facts

Intro Danish actor
Is Actor
From Denmark
Type Film, TV, Stage & Radio
Gender male
Birth 17 April 1961
Age 60 years
Star sign Aries
The details (from wikipedia)

Biography

Søren Lenander (født 17. april 1961) er en dansk skuespiller. Han er uddannet fra Statens Teaterskole i 1990.

Filmografi

  • Høfeber (1991)
  • Riget (1994)
  • Ondt blod (1996)
  • Bagland (2003)
  • Den rette ånd (2005)

Tv-serier

  • Riget (1994)
  • Strenge tider (1994)
  • Bryggeren (1996-1997)
  • TAXA (1997-1999)
  • Rejseholdet (2000-2003)
  • Nikolaj og Julie (2002-2003)
  • Forbrydelsen (2007)

Teater

  • Lang dags rejse mod nat, Odense Teater 1990 (Long Day’s Journey Into Night Eugene O'Neill)
  • Lulu, Mammutteatret 1991 (Lulu af Frank Wedekind )
  • Gøgereden, Nørrebros Teater 1991 (One Flew Over The Cuckoo's Nest)
  • Hexerie eller blind alarm, Grønnegårds Teatret 1992 (af Holberg)
  • Store forventninger, Grønnegårds Teatret 1994 (Dickens)
  • Det Kgl. Teater 1992-95
  • Den vægelsindede, Folketeatret 1997 (Holberg)
  • Akt uden nåde, Nyt Skandinavisk Forsøgsteater på Kaleidoskop 1999 (Lars Noren)
  • Det Kongelige Teater 2000/2001
  • Amadeus, Østre Gasværk Teater 2001
  • Trold kan tæmmes, Grønnegårdsteatret 2004 (Shakespeare)
  • Begær under Elmene, Bådteatret (Desire af Eugene O’Neill)
  • Asger Jorn, Glassalen Tivoli 2005
  • Richard den Tredje, Det Kongelige Teater 2009 (Shakespeare)
  • Den gamle dame kommer til byen, Det Kongelige Teater 2010

Eksterne henvisninger

Stub
Denne danske skuespillerbiografi er kun påbegyndt. Du kan hjælpe Wikipedia ved at tilføje mere.
Artiklen om skuespilleren Søren Lenander kan blive bedre, hvis der indsættes et (bedre) billede.
Du kan hjælpe ved at uploade et godt billede til Wikimedia Commons iht. de tilladte licenser og indsætte det i artiklen. Eller du kan søge efter eksisterende filer på Wikimedia Commons eller på Flickr - fx med værktøjet Free Image Search Tool.
The contents of this page are sourced from Wikipedia article on 24 Jun 2020. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
From our partners
Sponsored
Reference sources
References
https://www.dfi.dk/viden-om-film/filmdatabasen/person/3368
https://www.danskefilm.dk/skuespiller.php?id=2152
http://danskfilmogtv.dk/content.php?page=persons&sort=lastname&value=10504
http://www.svenskfilmdatabas.se/sv/item/?type=person&itemid=237946
https://www.allmovie.com/artist/p389734
arrow-left arrow-right instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube pandora tunein iheart itunes