Quantcast
peoplepill id: sofie-diemer
SD
1 views today
1 views this week
Sofie Diemer

Sofie Diemer Danish writer

Danish writer
The basics
Quick Facts
Intro Danish writer
Is Writer
From Denmark
Type Literature
Gender female
Birth 1995
Age: 25 years
The details
Biography
Dette emnes notabilitet er betvivlet
– da en skribent har vurderet at artiklens emne er for snævert til at have encyklopædisk relevans. En begrundelse for denne vurdering kan muligvis findes på artiklens diskussionsside eller i artikelhistorikken. Artiklens emne er vurderet at være så snævert, at den er foreslået slettet. Klik her for at se sletningsforslaget.
Denne artikel er for kort
Dette opslag er for kort og indeholder for lidt formatering. Det bør snarest muligt udvides til en artikel eller indskrives i en eksisterende artikel.
Husk at fjerne skabelonen hvis opslaget udvides.

Sofie Diemer (født 1995 nord for København) er en dansk forfatter. Hun debuterede i 2016 som forfatter med sit værk LOL-LITA – en digtsamling, der berører emner som sårbarheden, der knytter sig til kroppen, ensomhed og begær.

Der er ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem.
Du kan hjælpe ved at angive kilder til de påstande, der fremføres. Hvis ikke der tilføjes kilder, vil artiklen muligvis blive slettet.
The contents of this page are sourced from Wikipedia article. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
arrow-left arrow-right arrow-up arrow-down instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube stumbleupon comments comments pandora gplay iheart tunein pandora gplay iheart tunein itunes