Quantcast
peoplepill id: sinikka-mokkila
SM
3 views today
1 views this week
Sinikka Mokkila
Finnish actress

Sinikka Mokkila

Sinikka Mokkila
The basics

Quick Facts

Intro Finnish actress
Is Actor
From Finland
Field Film, TV, Stage & Radio
Gender female
Birth 7 July 1954
Age 68 years
The details (from wikipedia)

Biography

Sinikka Mokkila (s. 7. heinäkuuta 1954 Vesanto) on suomalainen näyttelijä. Hänet tunnetaan televisiosarjasta Pirunpelto. Hän on näytellyt myös elokuvissa Kivinen lintu (1999), Kiltin yön lahjat (2004), Hiljaisuus (2011) ja Tähtitaivas talon yllä (2012).

Filmografia

Elokuvat
Vuosi Elokuva Rooli
1999 Kivinen lintu Anna
2010 Napapiirin sankarit Jannen äiti
2011 Eräänlainen rakkaustarina
Hiljaisuus Miina
2012 Aamua viisaampi
2012 Tähtitaivas talon yllä Rauha
2015 Napapiirin sankarit 2 Jannen äiti
Televisiosarjat
Vuosi Sarja Rooli
2009, 2011, 2013 Pirunpelto Saara Kievari
2009 Juurikasvua Mänty
2016 Roba Irma Eriksson

Aiheesta muualla

Tämä näyttelijään liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.
The contents of this page are sourced from Wikipedia article. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
From our partners
Sponsored
Sections Sinikka Mokkila

arrow-left arrow-right instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube pandora tunein iheart itunes