Quantcast
peoplepill id: sine-sunesen
SS
1 views today
1 views this week
Sine Sunesen

Sine Sunesen

Danish trade unionist
Sine Sunesen
The basics

Quick Facts

Intro Danish trade unionist
Is Activist Trade unionist
From Denmark
Type Activism
Gender female
Birth 17 March 1967
Age 54 years
Star sign Pisces
The details (from wikipedia)

Biography

Der er ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem.
Du kan hjælpe ved at angive kilder til de påstande, der fremføres. Hvis ikke der tilføjes kilder, vil artiklen muligvis blive slettet.

Sine Sunesen (født 17. marts 1967 i København) er cand.jur. Administrerende direktør for Akademikerne (AC). Har tidligere været direktør i KL, formand for Akademikernes Centralorganisation (AC), formand for Djøf mv. Fik sin juridiske embedseksamen fra Københavns Universitet i 1991 og arbejdede derefter i en årrække i centraladministrationen som fuldmægtig og ministersekretær.

Hun har deltaget i de offentlige overenskomstforhandlinger fra 1997 og frem til i dag. Har bestridt en lang række tillidsposter. Er i dag dommer i Arbejdsretten og medlem af bestyrelsen for Københavns Universitet.

Hun er gift med administrerende direktør Philip Rendtorff, som hun har tre børn med.

Stub
Denne biografi om en dansker er kun påbegyndt. Du kan hjælpe Wikipedia ved at tilføje mere.
Artiklen om Sine Sunesen kan blive bedre, hvis der indsættes et (bedre) billede
Du kan hjælpe ved at afsøge Wikimedia Commons for et passende billede eller uploade et godt billede til Wikimedia Commons iht. de tilladte licenser og indsætte det i artiklen.
The contents of this page are sourced from Wikipedia article on 24 Jun 2020. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
From our partners
Sponsored
arrow-left arrow-right instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube pandora tunein iheart itunes