Quantcast
peoplepill id: sina-tkotsch
ST
1 views today
2 views this week
Sina Tkotsch

Sina Tkotsch

German actress
Sina Tkotsch
The basics

Quick Facts

Intro German actress
Is Actor Film actor
From Germany
Type Film, TV, Stage & Radio
Gender female
Birth 27 June 1990, Berlin, Margraviate of Brandenburg
Age: 30 years
Star sign CancerCancer
The details

Biography

Sina Tkotsch, née le à Berlin, est une actrice allemande.

Biographie

Sa soeur ainée, Sarah, exerce également le métier d'actrice.

Filmographie

  • 2007 : Bezaubernde Marie de Peter Weissflog
  • 2008 : 1:0 für das Glück de Walter Bannert
  • 2008 : Beautiful Bitch de Martin Theo Krieger
  • 2009 : Der letzte Rest de Jens Wischnewski
  • 2009 : Losing Balance de Felix Fuchssteiner : Caro Borowski
  • 2009 : Gangs de Rainer Matsutani : Stella
  • 2010 : Une ville dans le noir de Sebastian Vigg : Nelly Radke
  • 2010 : Single By Contract de Marc Rothemund : Estefania
  • 2011 : Sie hat es verdient de Thomas Stiller
  • 2011 : Jungle Child de Roland Suso Richter : Sabine Kuegler
  • 2013 : Ohne Gnade! de Birgit Stein : Püppi
  • 2013 : Blutsschwestern de Kai Meyer-Ricks
  • 2013 : Dear Courtney de Rolf Roring : Sasckia
  • 2015 : Inga Lindström – Leg dich nicht mit Lilli an de Ulli Baumann : Lilli Helberg
  • 2015 : Der Nachtmahr de Achim Bornhak : Barbara
  • 2016 : Wie Männer über Frauen reden de Henrik Regel : Anna
  • 2016 : LenaLove de Florian Gaag : Stella
The contents of this page are sourced from Wikipedia article on 11 Mar 2020. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
Reference sources
References
https://www.imdb.com/name/nm0864736/
https://www.t-online.de/unterhaltung/tv/id_69625954/sarah-und-sina-tkotsch-sind-die-schoensten-schwestern-im-tv.html
https://fr-fr.waatch.co/film/263628/bezaubernde-marie
https://www.imdb.com/title/tt1127880/
https://www.imdb.com/title/tt1137368/
https://www.imdb.com/title/tt1624382/
https://www.imdb.com/title/tt1424630/
https://www.imdb.com/title/tt1294712/
http://www.allocine.fr/film/fichefilm_gen_cfilm=218400.html
https://www.telerama.fr/cinema/films/single-by-contract,478523.php
https://www.imdb.com/title/tt1670701/
arrow-left arrow-right arrow-up arrow-down instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube stumbleupon comments comments pandora gplay iheart tunein pandora gplay iheart tunein itunes