Quantcast
peoplepill id: sina-tkotsch
ST
6 views today
27 views this week
Sina Tkotsch

Sina Tkotsch

German actress
Sina Tkotsch
The basics

Quick Facts

Intro German actress
Is Actor Film actor
From Germany
Type Film, TV, Stage & Radio
Gender female
Birth 27 June 1990, Berlin, Margraviate of Brandenburg
Age 30 years
Star sign Cancer
Peoplepill ID sina-tkotsch
The details

Biography

Sina Tkotsch, née le à Berlin, est une actrice allemande.

Biographie

Sa soeur ainée, Sarah, exerce également le métier d'actrice.

Filmographie

  • 2007 : Bezaubernde Marie de Peter Weissflog
  • 2008 : 1:0 für das Glück de Walter Bannert
  • 2008 : Beautiful Bitch de Martin Theo Krieger
  • 2009 : Der letzte Rest de Jens Wischnewski
  • 2009 : Losing Balance de Felix Fuchssteiner : Caro Borowski
  • 2009 : Gangs de Rainer Matsutani : Stella
  • 2010 : Une ville dans le noir de Sebastian Vigg : Nelly Radke
  • 2010 : Single By Contract de Marc Rothemund : Estefania
  • 2011 : Sie hat es verdient de Thomas Stiller
  • 2011 : Jungle Child de Roland Suso Richter : Sabine Kuegler
  • 2013 : Ohne Gnade! de Birgit Stein : Püppi
  • 2013 : Blutsschwestern de Kai Meyer-Ricks
  • 2013 : Dear Courtney de Rolf Roring : Sasckia
  • 2015 : Inga Lindström – Leg dich nicht mit Lilli an de Ulli Baumann : Lilli Helberg
  • 2015 : Der Nachtmahr de Achim Bornhak : Barbara
  • 2016 : Wie Männer über Frauen reden de Henrik Regel : Anna
  • 2016 : LenaLove de Florian Gaag : Stella
The contents of this page are sourced from Wikipedia article on 11 Mar 2020. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
Reference sources
References
https://www.imdb.com/name/nm0864736/
https://www.t-online.de/unterhaltung/tv/id_69625954/sarah-und-sina-tkotsch-sind-die-schoensten-schwestern-im-tv.html
https://fr-fr.waatch.co/film/263628/bezaubernde-marie
https://www.imdb.com/title/tt1127880/
https://www.imdb.com/title/tt1137368/
https://www.imdb.com/title/tt1624382/
https://www.imdb.com/title/tt1424630/
https://www.imdb.com/title/tt1294712/
http://www.allocine.fr/film/fichefilm_gen_cfilm=218400.html
https://www.telerama.fr/cinema/films/single-by-contract,478523.php
https://www.imdb.com/title/tt1670701/
arrow-left arrow-right instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube pandora tunein iheart itunes