Quantcast
peoplepill id: sara-sandeva
SS
1 views today
5 views this week
Sara Sandeva

Sara Sandeva

Mens
Sara Sandeva
The basics

Quick Facts

Intro Mens
Is Actor
From Czech Republic
Type Film, TV, Stage & Radio
Gender female
Birth 25 June 1997, Skopje
Age 24 years
The details (from wikipedia)

Biography

Sara Sandeva (* 25. června 1997, Skopje) je česká herečka.

Biografie

Sara Sandeva se narodila ve Skopje v Makedonii a ve dvou letech se s rodinou přestěhovala do Česka. Hrát začala v šesti letech, studuje pražskou konzervatoř a působí v televizi a v divadle La Fabrika.

Filmografie

Film a televize

  • Ulice (2005), Skyler
  • Gympl s (r)učením omezeným (2012), Nikol
  • Od utre nov list (2013), dvojče
  • Život je život (2015), Pavlína
  • Rapl (2016), Johana Kunešová
  • Strašidla (2016), Víla Jitřenka
  • Muzzikanti (2018)

Divadlo

  • Pěna dní, 2012, Alise, Divadlo La Fabrika
  • Kejklíř z Lublinu, 2015, Halina, Městské divadlo
  • Jelen v Borůvčí, 2016. Divadlo na Rejdišti

Odkazy

Reference

Externí odkazy

The contents of this page are sourced from Wikipedia article. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
From our partners
Sponsored
arrow-left arrow-right instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube pandora tunein iheart itunes