Quantcast
peoplepill id: sapto-soetarjo
SS
1 views today
1 views this week
Sapto Soetarjo
Indonesian actor

Sapto Soetarjo

Sapto Soetarjo
The basics

Quick Facts

Intro Indonesian actor
Is Actor
From Indonesia
Field Film, TV, Stage & Radio
Gender male
Birth Indonesia
The details (from wikipedia)

Biography

Sapto Soetarjo (lahir di Indonesia, 7 Oktober 1960; umur 59 tahun) merupakan seorang aktor film berkebangsaan Indonesia. Kemunculannya pertama kali adalah dalam film Arisan! pada tahun 2003. Ia juga menjadi produser film Fiksi pada tahun 2008. Selain itu,ia menjadi director untuk manajemen artis bernama Tujuh Management.

Filmografi

  • Arisan! (2003)
  • Coklat Stroberi (2007)
  • Naga Bonar Jadi 2 (2007)
  • Perempuan Punya Cerita (2007)
  • Takut: Faces of Fear (2008)
  • Fiksi (2008, sebagai aktor sekaligus produser)
  • Hello Goodbye (2011)
  • Arisan! 2 (2011)
  • 3 Nafas Likas (2014)
  • Terjebak Nostalgia (2016)
  • Jomblo Reboot (2017)
  • Benyamin Biang Kerok (2018)
  • Lima (2018)
  • Belok Kanan Barcelona (2018)
  • 27 Steps of May (2018)


The contents of this page are sourced from Wikipedia article on 07 Aug 2020. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
From our partners
Sponsored
Sections Sapto Soetarjo

arrow-left arrow-right instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube pandora tunein iheart itunes