Quantcast
peoplepill id: sabri-ali-qyteza
SAQ
1 views today
5 views this week
Sabri Ali Qyteza

Sabri Ali Qyteza

Sabri Ali Qyteza
The basics

Quick Facts

From Albania
The details

Biography

Sabri Ali Qyteza, patriot shqiptar. Në historinë e Shqipërisë ai u shqua për aktivitetin patriotik dhe publicistik, si këshilltar ligjor në Qeverinë e Vlorës dhe përkthyes në shqip i dramës "Mëmëdheu" të Namik Qemalit, më 1909.

Referenca

Edi Rama facebook

The contents of this page are sourced from Wikipedia article on 08 Sep 2019. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
arrow-left arrow-right arrow-up arrow-down instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube stumbleupon comments comments pandora gplay iheart tunein pandora gplay iheart tunein itunes