Quantcast
peoplepill id: ruud-severijns
RS
1 views today
1 views this week
Ruud Severijns

Ruud Severijns

Dutch politician
Ruud Severijns
The basics

Quick Facts

Intro Dutch politician
Is Politician
From Netherlands
Type Politics
Gender male
Birth 12 April 1951
Age 70 years
Star sign Aries
Politics Labour Party
The details (from wikipedia)

Biography

R.A.L. (Ruud) Severijns (Wateringen, 12 april 1951) is een Nederlands politicus van de PvdA.

Hij is opgegroeid in Moergestel en na de mulo heeft hij korte tijde gewerkt bij een schoenfabriek. Daarna werkte hij bij de belastingdienst, de verbruikersadministratie van de Energiebedrijven in Tilburg en de gemeente Oisterwijk. Severijns ging in 1980 werken bij de gemeente Hilvarenbeek waar hij in 1984 Theo van Casteren opvolgde als gemeentesecretaris nadat die burgemeester van Oeffelt was geworden. Na de fusie met Bakel in 1997 werd Severijns de gemeentesecretaris van Gemert-Bakel. In de avonduren heeft hij rechten gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg waar hij in 1988 zijn doctoraal examens heeft behaald. Toen hij in april 2006 benoemd werd tot burgemeester van Oirschot was hij naast gemeentesecretaris ook fractievoorzitter van de PvdA in de Provinciale Staten van Noord-Brabant.

The contents of this page are sourced from Wikipedia article. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
From our partners
Sponsored
arrow-left arrow-right instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube pandora tunein iheart itunes