Quantcast
peoplepill id: rita-angela
RA
1 views today
1 views this week
Rita Angela

Rita Angela

Danish actress
Rita Angela
The basics

Quick Facts

Intro Danish actress
Is Actor
From Denmark
Type Film, TV, Stage & Radio
Gender female
Birth 16 July 1933, Copenhagen, Denmark
Age: 87 years
Star sign CancerCancer
The details

Biography

Rita Angela (født 16. juli 1933 i København) er en dansk skuespillerinde.

Angela blev uddannet på Skuespillerskolen ved Aarhus Teater i 1953, hvorefter hun opholdt sig otte år på Odense Teater. Herefter blev hun ansat på diverse københavnske scener, bl.a. Det ny Scala, Ungdommens Teater, Aveny Teatret og Folketeatret.

Hun har været gift flere gange, bl.a. med skuespilleren Søren Elung Jensen, med hvem hun har to børn, Mille Elung-Jensen og Martin Elung-Jensen.

Filmografi i udvalg

  • Den rige enke – 1962
  • Sonja - 16 år – 1969
  • Tintomara – 1970
  • Skal vi danse først? – 1979
  • Den ubetænksomme elsker – 1982
  • Isfugle – 1983
  • Venner for altid – 1987
  • Lad isbjørnene danse – 1990
  • Manden bag døren – 2003
  • Far til fire - gi'r aldrig op – 2005
  • Kunsten at græde i kor (2007)
  • Det som ingen ved (2008)
  • Sorgenfri (2015)

Eksterne henvisninger

Stub
Denne biografi om en dansker er kun påbegyndt. Du kan hjælpe Wikipedia ved at tilføje mere.
Artiklen om skuespilleren Rita Angela kan blive bedre, hvis der indsættes et (bedre) billede.
Du kan hjælpe ved at uploade et godt billede til Wikimedia Commons iht. de tilladte licenser og indsætte det i artiklen. Eller du kan søge efter eksisterende filer på Wikimedia Commons eller på Flickr - fx med værktøjet Free Image Search Tool.
The contents of this page are sourced from Wikipedia article on 24 Jun 2020. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
Reference sources
References
https://www.dfi.dk/viden-om-film/filmdatabasen/person/3190
https://www.danskefilm.dk/skuespiller.php?id=876
http://danskfilmogtv.dk/content.php?page=persons&sort=lastname&value=13559
http://www.scope.dk/person.php?id=21686
http://www.svenskfilmdatabas.se/sv/item/?type=person&itemid=118600
http://www.allocine.fr/personne/fichepersonne_gen_cpersonne=443850.html?nopub=1
https://www.allmovie.com/artist/p492790
arrow-left arrow-right arrow-up arrow-down instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube stumbleupon comments comments pandora gplay iheart tunein pandora gplay iheart tunein itunes