Quantcast
peoplepill id: poul-thomsen-2
PT
2 views today
3 views this week
Poul Thomsen

Poul Thomsen

Actor
Poul Thomsen
The basics

Quick Facts

Intro Actor
Was Actor
From Denmark
Type Film, TV, Stage & Radio
Gender male
Birth 15 February 1922, Denmark
Death 16 December 1988, Denmark (aged 66 years)
The details (from wikipedia)

Biography

Poul Thomsen (15 February 1922 – 16 December 1988) was a Danish film actor. He appeared in 70 films between 1944 and 1985.
He was born in Præstø, Denmark and died in Denmark.

Selected filmography

  • Otte akkorder - 1944
  • Lejlighed til leje - 1949
  • Vores fjerde far - 1951
  • Far til fire - 1953
  • Spion 503 - 1958
  • Styrmand Karlsen - 1958
  • Helle for Helene - 1959
  • Forelsket i København - 1960
  • Skibet er ladet med - 1960
  • Komtessen - 1961
  • Reptilicus - 1961
  • Ullabella - 1961
  • Venus fra Vestø - 1962
  • Den kære familie - 1962
  • Duellen - 1962
  • Bussen - 1963
  • Majorens oppasser - 1964
  • Slap af, Frede - 1966
  • Min søsters børn - 1966
  • Soyas tagsten - 1966
  • Mig og min lillebror - 1967
  • Stormvarsel - 1968
  • Olsen Banden (film) - 1968
  • Kys til højre og venstre - 1969
  • Olsen-banden på spanden - 1969
  • Rend mig i revolutionen - 1970
  • Den forsvundne fuldmægtig - 1971
  • Olsen-bandens store kup - 1972
  • Præsten i Vejlby (1972) - 1972
  • Olsen-bandens sidste bedrifter - 1974
  • Olsen-banden på sporet - 1975
  • Familien Gyldenkål - 1975
  • Hjerter er trumf - 1976
  • Julefrokosten - 1976
  • Familien Gyldenkål sprænger banken - 1976
  • Olsen-banden ser rødt - 1976
  • Affæren i Mølleby - 1976
  • Blind makker - 1976
  • Olsen-banden deruda' - 1977
  • Firmaskovturen - 1978
  • Fængslende feriedage - 1978
  • Olsen-banden går i krig - 1978
  • Trællenes oprør - 1979
  • Olsen-banden overgiver sig aldrig - 1979
  • Øjeblikket - 1980
  • Danmark er lukket - 1980
  • Undskyld vi er her - 1980
  • Trællenes børn - 1980
  • Jeppe på bjerget (film) - 1981
  • Kniven i hjertet - 1981
  • Olsen-banden over alle bjerge - 1981
  • Pengene eller livet - 1982
  • Johannes' hemmelighed - 1985
  • Når engle elsker - 1985
  • Den kroniske uskyld - 1985

The contents of this page are sourced from Wikipedia article. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
From our partners
Sponsored
arrow-left arrow-right instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube pandora tunein iheart itunes