Quantcast
peoplepill id: peter-andersen
PA
1 views today
3 views this week
Peter Andersen

Peter Andersen

Dansk trommeslager
Peter Andersen
The basics

Quick Facts

Intro Dansk trommeslager
Is Musician Drummer
From Denmark
Type Music
Gender male
Birth 4 February 1962
Age 58 years
Star sign Aquarius
The details

Biography

For alternative betydninger, se Peter Andersen.

Peter Andersen (født den 4. februar 1962 i Lyngby Sogn) var trommeslager i Shu-bi-dua.

Inden han blev en del af Shu-bi-dua spillede han i flere forskellige bands: King Carrot, Jacob Groth Band, Imitations, Finn og de fem fejl, Danseorkestret, Horn I/S, Henrik Strube Band, Billy Cross Band og Led Zeppelin Jam. Peter har også været med på flere pladeproduktioner ud over Shu-bi-dua, bl.a. som sanger på Maria Stenz' 24 Julesange.

Diskografi

Uddybende artikel: Shu-bi-duas diskografi
  • Shu-bi-dua 2, 1975
  • Shu-bi-dua 3, 1976
  • Shu-bi-dua 4, 1977
  • 78'eren, 1978
  • Shu-bi-dua 6, 1979
  • Shu-bi-dua 7, 1980
  • Shu-bi-dua 8, 1982
  • Shu-bi-dua 9, 1982
  • Shu-bi-dua 10, 1983
  • Shu-bi-dua 11, 1985
  • Shu-bi-dua 12, 1987
  • Shu-bi-dua 13, 1992
  • Shu-bi-dua 14, 1993
  • Shu-bi-40, 1993
  • Shu-bi-dua 15, 1995
  • [email protected] 16, 1997
  • Shu-bi-dua 17, 2000
  • Shu-bi-dua 18, 2005

Eksterne henvisninger

Shu-bi-dua
Shu-bi-dua
Tidligere medlemmer
Studiealbum
Livealbum
Opsamlingsalbum
Singler
Andre sange
Andet
Tidligere medlemmer
Studiealbum
Livealbum
Opsamlingsalbum
Singler
Andre sange
Andet
Stub
Denne biografi om en trommeslager eller en percussionist er kun påbegyndt. Du kan hjælpe Wikipedia ved at tilføje mere.
The contents of this page are sourced from Wikipedia article on 24 Jun 2020. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
Reference sources
References
http://www.shubidua.nu/andersen_bio.html
arrow-left arrow-right instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube pandora tunein iheart itunes