Quantcast
PW
Sweden
117 views this week
Pauline Wolff

Pauline Wolff

Swedish writer
The basics
About
Occupations Writer
Countries Sweden
Gender female
Birth 1971
Authority VIAF id
The details
Biography

Anna Lina (Pauline) Wolff, född 26 februari 1971 i Kosta, är en svensk författare.

Pauline Wolff är dotter till Göran Wärff och Ann Wolff.

Bibliografi

  • 2002 – Bilder av Malin
  • 2006 – Vi är luftens drottning
  • 2009 – Swede

Priser och utmärkelser

  • 2003 – Katapultpriset för Bilder av Malin
  • 2003 – Albert Bonniers stipendiefond för yngre och nyare författare
  • 2007 – Stipendium ur Gerard Bonniers donationsfond

Externa länkar

The contents of this page are sourced from Wikipedia article. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
Bibliografi Priser och utmärkelser Externa länkar
arrow-left arrow-right arrow-up arrow-down instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube stumbleupon comments comments pandora gplay iheart tunein pandora gplay iheart tunein itunes