Quantcast
peoplepill id: oyvind-hammer
�H
1 views today
7 views this week
Øyvind Hammer

Øyvind Hammer

Øyvind Hammer
The basics
Quick Facts
Is Writer Businessperson
From Norway
Type Business Literature
Gender male
Birth 11 January 1970
Age: 50 years
Star sign CapricornCapricorn
The details
Biography

Øyvind Hammer (født 11. januar 1970) er en norsk foredragsholder, forfatter og motivator fra Oslo. Han er selvstendig næringsdrivende med foredrag og kursvirksomhet. Han er mest kjent som prestasjonscoach og samtalepartner for Ole Einar Bjørndalen.

Liv og virke

Hammer er selvlært, og har ikke formell faglig utdanning i faget motivasjon og prestasjonscoaching. Han holder kurs og foredrag på både individuelt nivå og for grupper, spesielt innen næringslivet i forbindelse med prestasjonsutvikling, teambuilding, lederutvikling.

Han har også blitt prestasjonscoach for rallykjører Henning Solberg. I forbindelse med sommer-OL 2008 var han med det norske rytterlandslaget til Hongkong.

I 2002 flyttet Hammer med familien til Monaco, og han pendlet jevnlig til Norge på oppdrag. I 2007 flyttet han hjem igjen til Norge og er nå bosatt i Drammen.

Svart belte i karate på rekordtid

I løpet av 2008 klarte Hammer å gå alle gradene i karate til svart belte. Opplæringen er normalt beregnet til fem år. Han ble etter dette med det norske landslaget til VM i Japan i november 2008 som motivator.

Utgivelser

Bok: Lev motivert 2006.

Eksterne lenker

The contents of this page are sourced from Wikipedia article on 23 Jun 2020. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
Reference sources
References
http://www.vg.no/helse/artikkel.php?artid=533603
http://www.oyvindhammer.com/
http://hammer.vgb.no/
http://bibsys-almaprimo.hosted.exlibrisgroup.com/primo_library/libweb/action/dlSearch.do?institution=BIBSYS&vid=BIBSYS&search_scope=blended_scope&query=lsr39,exact,12010909
https://viaf.org/viaf/9145971478332331792
arrow-left arrow-right arrow-up arrow-down instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube stumbleupon comments comments pandora gplay iheart tunein pandora gplay iheart tunein itunes