Quantcast
peoplepill id: oyvind-ellenes
�E
1 views today
1 views this week
Øyvind Ellenes

Øyvind Ellenes

Norwegian writer
Øyvind Ellenes
The basics

Quick Facts

Intro Norwegian writer
Is Writer
From Norway
Type Literature
Gender male
Birth 11 February 1974, Mandal, Norway
Age: 46 years
Star sign AquariusAquarius
The details

Biography

Øyvind Ellenes (født 11. februar 1974 i Mandal) er en norsk forfatter.

Ellenes er født og oppvokst i Mandal. Han har vært medredaktør i litteraturtidsskriftet Vagant, og er bosatt på Kampen i Oslo.

Øyvind Ellenes har hentet impulser fra den franske ny-romanen og den modernistiske tradisjonen i Norden. Noen av bøkene hans er blitt betegnet som utfordrende lesning, slik som Stuepiken (2008).

Bibliografi

  • 1996 – Fortellingen Gjenfortelling – Noveller
  • 1997 – Stadig skiftende klær og varme bad og så hvile – Roman
  • 2000 – Sanna Mathilde Rosen – Roman
  • 2008 – Stuepiken – Roman
  • 2011 – Fire hundre franske fornærmelser – Roman

Eksterne lenker

The contents of this page are sourced from Wikipedia article on 23 Jun 2020. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
Reference sources
References
http://www.aftenbladet.no/kultur/bok/Med-en-begravelse-som-omdreiningspunkt-2580241.html
http://www.dalenhotel.no/images/stories/pdf/bryllup.pdf
https://web.archive.org/web/20090126155358/http://www.dalenhotel.no/images/stories/pdf/bryllup.pdf
https://www.idref.fr/059569506
http://www.forfatterkatalogen.no/forfattere/oyvind-ellenes/
http://skrift.no/katalog/index.asp?medlem=ellenes.oyvind
http://bibsys-almaprimo.hosted.exlibrisgroup.com/primo_library/libweb/action/dlSearch.do?institution=BIBSYS&vid=BIBSYS&search_scope=blended_scope&query=lsr39,exact,90898306
https://viaf.org/viaf/34062139
https://d-nb.info/gnd/138188432
arrow-left arrow-right arrow-up arrow-down instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube stumbleupon comments comments pandora gplay iheart tunein pandora gplay iheart tunein itunes