Quantcast
peoplepill id: ornulv-brun-snortheim
�BS
1 views today
1 views this week
Ørnulv Brun Snortheim

Ørnulv Brun Snortheim Norwegian musician

Norwegian musician
Ørnulv Brun Snortheim
The basics
Quick Facts
Intro Norwegian musician
Is Musician Guitarist
From Norway
Type Music
Gender male
Birth 12 November 1974
Age: 45 years
Star sign ScorpioScorpio
The details
Biography

Ørnulv Brun Snortheim (født 12. november 1974). Gitarist og låtskriver fra Hamar og i slekt med musikerne Ola Snortheim og Olav Snortheim.

Ørnulv Brun Snortheim har bl.a. spilt og utgitt plater med Tolv Volt, Breyma Tei, Haddy Njie, Marit Larsen, Karpe Diem, Maria Mena, Håkon Paulsberg og Erik Faber. Han er også låtskriveren bak Fabers hits «Century» og «Yesterday's Call».

På enkelte utgivelser har han også vært produsent.

Snortheim har dessuten vært komponist/musiker i teatersammenheng og tatt del i flere oppsetninger og turneer med nysirkuset Circus Khaoom.

Ørnulv Brun Snortheim har tidligere bl.a. vært gitarist i Hamar-bandet POD, som ga ut sitt debutalbum Nevertheless i 1998. Singelen «Motorcyclehappytrip» fikk høy rotasjon på radio. Bandet ga også ut albumet Organic.

I 2009 utga han sin første solo-plate, Kangelen.

Diskografi

Album
  • Kangelen (2008)
Singler
  • Evig tro (2005), med Espen Solheim Røhne, Torgrim Torve og Vidar Tyriberget
  • Carved in Stone (2009)

Tolv Volt

  • Auraspray (1999)
  • Kalas (2003)
Singler/EP-er
  • Bitre Birger (1999)
  • Kaffi og kaku (1999)
  • Balansepunkt (2002)

Haddy Njie & A Few Good Men

  • White Lies (2005)
  • Welcome Home (2007)
  • World of the Free (2010)
  • Nattblomst (2015)
Singler
  • Nattblomst (2014)
  • Ny melodi (2014)

POD

  • Nevertheless (1998)
  • Organic (2000)
Singler
  • Swoop (1999)
  • Knocked Down (2000)

Breyma Tei

  • Aloudahem (2007)

The Argo

  • Feels Like Falling (2010)

Logikal

  • Stereovision (2015)
Singler
  • Brand New Start (2015)
  • You're Free (2015)

Deltar på

  • Erik Faber: Century (2003)
  • Erik Faber: Yesterday's Call (2003)
  • Erik Faber: Century (2003)
  • Tammatoys: Within a Dream (2004)
  • Lavie: Just Like You (2005)
  • Håkon Paulsberg: Kong J (2006)
  • Karpe Diem: Piano (2006)
  • Karpe Diem: Rett fra hjertet (2006)
  • Stephanie McIntosh: Tightrope (2006)
  • Erik Faber: Passages (2006)
  • Knut Aafløy: The Sugar & the Salt (2007)
  • Brian Melo: Livin' It (2007)
  • Maria Mena: Cause and Effect (2008)
  • Glenn Lyse: Come Closer (2008)
  • Karpe Diem: Fire vegger (2008)
  • Marit Larsen: The Chase (2008)
  • Firetop Mountain: Indians Aren't Afraid of Heights (2009)
  • Spoon Train Audio: Oslo 2 (2009)
  • Raga Rockers: Shit Happens (2010)
  • Marit Larsen: If a Song Could Get Me You (2010)
  • Johanna Demker: Madness (2011)
  • Maria Mena: Viktoria (2011)
  • Morten Myklebust: Morten Myklebust (2012)
  • Dunderbeist: Songs of the Buried (2012)
  • Trym Bjønnes: In the First Place (2012)
  • Henning Ramseth: Pieces of Peace (2014)
  • Hege-Anette: Romjulsdrøm (2014)
  • Raga Rockers-hyllest: Sannhet på boks – en hyllest til Raga Rockers (2015)
  • Kent Wilgraff: Knute på sjelen (2017)
  • Geirr Lystrup m/Maren Aarskog: Lyden av Mjøsa (2017)
  • Low-Fly Quintet: Stop for a While (2017)
  • Sveinar Heskestad: Glede du deg (2017)
  • Kent Wilgraff: Fullverdig liv (2018)
  • Ola Skarstein Tennes: En av dem (2018)
  • Ola Skarstein Tennes: Tonsenhagen torg (2018)

Eksterne lenker


The contents of this page are sourced from Wikipedia article on 23 Jun 2020. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
Reference sources
References
https://viaf.org/viaf/306256421
arrow-left arrow-right arrow-up arrow-down instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube stumbleupon comments comments pandora gplay iheart tunein pandora gplay iheart tunein itunes