Quantcast
peoplepill id: olivia-joof-lewerissa
OJL
1 views today
1 views this week
Olivia Joof Lewerissa

Olivia Joof Lewerissa

Danish actress
Olivia Joof Lewerissa
The basics

Quick Facts

Intro Danish actress
Is Actor
From Denmark
Type Film, TV, Stage & Radio
Gender female
Birth 22 August 1988
Age 32 years
Star sign Leo
Family
Mother: Hella Joof
Father: Runi Lewerissa
Peoplepill ID olivia-joof-lewerissa
The details

Biography

Olivia Joof Lewerissa (født 22. august 1988 i Odense) er en dansk skuespillerinde. Hun har gået på Oure Idrætsgymnasiums danselinje (2005-2007)

Uddannet skuespiller fra Den Danske Scenekunstskole (2015-19).

Karriere

Olivia Joof Lewerissa arbejdede i 2009-2010 som vært, på ungdomsprogrammet Boogie og lavede sommeren 2010 radioprogrammet Er vi der ik’ snart?. Hun arbejdede efterfølgende, som tjener på cafeer og restauranter, indtil hun vendte tilbage til DR, for at deltage i et børneprogram på DR Ultra. Under optagelserne fandt Olivia Joof interesse for skuespillet og ansøgte på Den Danske Scenekunstskole.

Privat

Hun datter af Hella Joof og Runi Lewerissa og er opvokset i København.

Filmografi

  • 2009-10 - Boogie (TV-program)
  • 2014 - 101 ting jeg ville ønske, jeg havde vidst, da jeg var teenager (TV-program)
  • 2017-18 - Perfekte Steder (TV-serie)
  • 2018 - #Metoo mosaik (Videofortælling)
  • 2018 - (Reklamefilm for Københavns lufthavn)
  • 2018 - Et par på opleveren (Reklamefilm)
  • 2019 - DNA (TV-serie)

Øvrige arbejde

  • 1995 - Harriets himmelfærd (Radiodrama)
  • 2010 - Er vi der ik’ snart? (Radioprogram)
  • 2017 - #AMLET (Teaterdrama)
  • 2018 - Brænding (Teaterdrama)

Noter

Eksterne henvisninger

The contents of this page are sourced from Wikipedia article on 28 Feb 2020. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
From our partners
Sponsored
Reference sources
References
https://www.seoghoer.dk/vipedia/olivia-joof
https://www.alt.dk/artikler/olivia-joof-om-nedtur-paa-p3-livskriser-og-lykken-som-skuespiller
https://ddsks.dk/da/studerende/olivia-joof-lewerissa
https://www.imdb.com/title/tt3691088/
http://dkmetoo.dk/
https://www.cph.dk/en/shopping-dining/kampagner/atew-landingpage?utm_source=facebook&utm_medium=organic&utm_campaign=atew_inspirerende&utm_content=spot5_akavetflirt&utm_term=link&fbclid=IwAR2SYqScsMOv0LNkEce3d4NEXiGnTSl_UEwI3nON3cqJQl0rtEQ4ZFV0KTk
http://soundvenue.com/partner/2018/06/movia-et-par-paa-opleveren-anya-og-olivia-318158
https://finespind.dk/index.php/artikler-og-billedserier/609-forfatter-caspar-eric-skriver-teaterstykke-over-shakespeares-hamlet-pa-aarhus-teater
https://mortenhede.dk/navn/olivia-joof-lewerissa/
https://www.dfi.dk/viden-om-film/filmdatabasen/person/250542
https://www.danskefilm.dk/skuespiller.php?id=28604
arrow-left arrow-right instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube pandora tunein iheart itunes