Quantcast
peoplepill id: olga-lydia
OL
1 views today
1 views this week
Olga Lydia

Olga Lydia Indonesian actor

Indonesian actor
Olga Lydia
The basics

Quick Facts

Intro Indonesian actor
Is Actor
From Indonesia
Type Film, Television, Stage and Radio
Gender female
Birth 4 December 1976, Jakarta, Indonesia
Age: 43 years
Star sign SagittariusSagittarius
Education
Parahyangan Catholic University
The details

Biography

Olga Lydia (lair ing Jakarta, 4 Dhésèmber 1976; umur 43 taun) ya iku salah sijiné modhél, presenter utawa pembawa acara, lan aktris Indonésia keturunan Tionghoa. Olga Lydia lulus saka Fakultas Teknik Sipil Universitas Parahyangan, Bandung nalika taun 1994. Olga Lydia dhuwure 171 cm lan boboté 47 kg. Olga miwiti kariré dadi modhél catwalk, iklan, lan video klip. Saliyané iku Olga Lydia uga tau tampil ing video klip Boomerang, Stanley Sagala, Kafein, lan uga Déwa. Olga Lydia dadi presenter ing acara Sisi Lain, Jelita (Trans TV), Otomotif (TV7), A1GP (Global TV) (saiki disitarake ing tvOne), Dunia Samsung, lan Republik Mimpi (Metro TV).

Ing seni peran, jenéngé misuwur saka sinétron Lo Fen Koei (RCTI) lan filem horror 12 AM. Saliyané karir ing donyaning hiburan, Olga Lydia uga duwé bisnis studio rekaman amatir lan les vokal 'Rumah Bintang', panggonan bilyar 'La Forca' lan restoran 'Poke Sushi'. Saliyané iku, Olga Lydia uga dadi salah sijiné pengurus Percasi. Ing wiwitan taun 2006, nalika lagi moncér-moncéré isu pro lan kontra ngenani RUU APP, Olga tampil dadi salah sijiné artis kang aktif nentang RUU iki. Awit RUU iki duwé potensi kanggo mendiskreditkan kaum hawa. Dhèwèké foto kanthi fose kang seksi ing majalah wong lanang kanggo nentang RUU iku.

Karier tivi

Karir Olga ing TV ya iku:

Sinetron

  • Lo Fen Koei
  • Semalam Bersamamu (FTV)
  • Cinta Terhalang Tembok (FTV)
  • Rahasia Perkawinan
  • Asyiknya Pacaran

Pembawa acara

  • Sisi Lain (Trans TV)
  • Jelita (Trans TV)
  • Otomotif (TV7)
  • A1 Grand Prix The World Cup Of Motorsport (Global TV, tvOne)
  • Dunia Samsung (Metro TV)
  • News dot Com (Metro TV)
  • Selamat Pagi (Trans 7)
  • Open House Republik Mimpi (Metro TV)
  • Cooking Adventure (Metro TV)
  • Bang Yos Bicara (Metro TV)
  • OtomotiveTV (Trans TV)
  • Beyond Marketing Today (JakTV)

Video klip

  • Boomerang
  • Stanley Sagala
  • Caffeine
  • Déwa

Filmografi

  • 12 AM (2005)
  • Ekskul (2006)
  • Te(Rekam) (2010)
  • 7 Hati 7 Cinta 7 Wanita (2010)

Cathetan suku

  1. Profil Olga Lydia(dipunundhuh tanggal 6 Juli 2011)
  2. Berita mengenai Olga Lydia di Kompas(dipunundhuh tanggal 6 Juli 2011)


The contents of this page are sourced from Wikipedia article on 24 Jun 2020. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
Reference sources
References
http://www.indonesiaselebriti.com/bio/olgalidya/index.htm
http://www.kompas.com/gayahidup/news/0602/15/215336.htm
arrow-left arrow-right arrow-up arrow-down instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube stumbleupon comments comments pandora gplay iheart tunein pandora gplay iheart tunein itunes