Quantcast
peoplepill id: ole-larsen
OL
1 views today
1 views this week
Ole Larsen
The basics

Quick Facts

Intro Danish actor
Was Actor Film actor
From Denmark
Type Film, TV, Stage & Radio
Gender male
Birth 17 March 1899
Death 9 July 1982 (aged 83 years)
Star sign Pisces
Peoplepill ID ole-larsen
The details (from wikipedia)

Biography

For alternative betydninger, se Ole Jensen.

Ole Jensen Larsen (født 17. marts 1899 i Hellested Sogn, død 9. juli 1982) var en dansk skuespiller. Han nåede at færdiggøre sin læretid som malersvend, før han blev privatelev hos Cajus Bruun. Han debuterede i september 1919 i Norge som Werner i filmen En børsbaron.

Ole Larsen var søn af skrædder Jens Ole Larsen og hustru Anne Kristine Jakobsen.

Ole Larsen blev gift den 27. oktober 1933 i Vor Frue Kirke i Aarhus med Ellen Agnes Frank.

Ole Larsen ligger begravet på Hellested Kirkegård.

Filmografi

  • Guld og grønne skove (1958)
  • 6-dagesløbet (1958)
  • Tro, håb og trolddom (1960)
  • Ullabella (1961)
  • Klabautermanden (1969)
  • Den korte sommer (1976)
  • Mig og Charly (1978)
  • Næste stop - Paradis (1980)

Tv-serier

  • Livsens Ondskab (1972)
  • Aladdin eller den forunderlige lampe (1975)

Eksterne henvisninger

Stub
Denne danske skuespillerbiografi er kun påbegyndt. Du kan hjælpe Wikipedia ved at tilføje mere.
Artiklen om skuespilleren Ole Larsen kan blive bedre, hvis der indsættes et (bedre) billede.
Du kan hjælpe ved at uploade et godt billede til Wikimedia Commons iht. de tilladte licenser og indsætte det i artiklen. Eller du kan søge efter eksisterende filer på Wikimedia Commons eller på Flickr - fx med værktøjet Free Image Search Tool.
The contents of this page are sourced from Wikipedia article on 24 Jun 2020. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
From our partners
Sponsored
Reference sources
References
https://gravsted.dk/person.php?navn=olelarsen
https://www.dfi.dk/viden-om-film/filmdatabasen/person/3817
https://www.danskefilm.dk/skuespiller.php?id=758
http://danskfilmogtv.dk/content.php?page=persons&sort=lastname&value=10451
http://www.scope.dk/person.php?id=36445
http://www.svenskfilmdatabas.se/sv/item/?type=person&itemid=100897
arrow-left arrow-right instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube pandora tunein iheart itunes