Quantcast
Odine Johne: German actress (1987-) | Biography, Filmography, Facts, Information, Career, Wiki, Life
peoplepill id: odine-johne
OJ
1 views today
1 views this week
Odine Johne
German actress

Odine Johne

Odine Johne
The basics

Quick Facts

Intro German actress
Is Actor
From Germany
Field Film, TV, Stage & Radio
Gender female
Birth 21 March 1987, Stuttgart, Germany
Age 36 years
Star sign Aries
Education
Academy of Performing Arts Baden-Wuerttemberg 2008-2012
The details (from wikipedia)

Biography

Odine Johne est une actrice allemande née le à Stuttgart.

Filmographie

  • 2005 : Sen - Das verlorene Licht (court métrage) : la fille
  • 2007 : Wie verführ' ich meinen Ehemann (téléfilm) : Lilly
  • 2007 : Wilde Vögel fliegen (court métrage) : Marina
  • 2007 : R.I.S. - Die Sprache der Toten (série télévisée) : Lena Birkner
  • 2008 : Post Mortem (série télévisée) : Kirsten Wagner
  • 2008 : Die Welle : Maja
  • 2008 : It Could Happen to You (court métrage) : Vanessa
  • 2008 : Die Stein (série télévisée)
  • 2008 : Brüderchen und Schwesterchen (téléfilm) : la sœur
  • 2009 : SOKO Wismar (série télévisée) : Saskia Weber
  • 2009 : Unverwundbar (court métrage) : Steff
  • 2009 : Polizeiruf 110 (série télévisée) : Lilly Dahlenberg
  • 2010 : Küstenwache (série télévisée) : Lara Holgersen
  • 2010 : Manolo (court métrage) : Linda
  • 2010 : Das Blaue vom Himmel (court métrage) : Marie
  • 2011 : Weisst du eigentlich dass ganz viele Blumen blühen im Park (court métrage) : Lena
  • 2011 : E.+U. (court métrage) : Steffi
  • 2013 : Dornröschen (court métrage)
  • 2013 : Der Staatsanwalt (série télévisée) : Diana Steinwalk
  • 2013 : Die rechte Hand (court métrage) : Steffi Helbig
  • 2014 : Jack : Kati
  • 2014 : Nocebo (court métrage) : Anna
  • 2014 : Nordland : Eleni
  • 2015 : Agnes : Agnes
The contents of this page are sourced from Wikipedia article on 20 Apr 2020. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
From our partners
Sponsored
Sections Odine Johne

arrow-left arrow-right instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube pandora tunein iheart itunes