Quantcast
peoplepill id: niki-topgaard
NT
2 views today
2 views this week
Niki Topgaard
Danish actor

Niki Topgaard

Niki Topgaard
The basics

Quick Facts

Intro Danish actor
Is Actor
From Denmark
Field Film, TV, Stage & Radio
Gender male
Birth 8 May 1985, Hillerød, Denmark
Age 37 years
Star sign Taurus
The details (from wikipedia)

Biography

Niki Topgaard (født 8. maj 1985) er en dansk YouTuber, og skuespiller, kendt for hans YouTube kanal Niki Topgaard. Han har også medvirket i spillefilmen Aminas breve, og har også lagt stemme til Anrgy Birds 2. Og han har også været med i en episode af tv-serien 5. Gear sammen med Alexander Husum samt også instruktør og manuskriptforfatter på filmen Exsecratus fra 2009.

Hans kanal startede med serien Movie Locations, hvor Niki rejser rundt og besøger steder hvor kendte film er blevet optaget, hvilket gav ham en stor følgerskare, og startede hans karriere.

Filmografi

År Produktion Rolle Noter
2009 Exsecratus Instruktør, manuskript Debut
2011-2017 X Factor Danmark Redigerering Tv-serie
2014 Angry Video Game Nerd: The Movie Effekter
2015 Den danske pige Kunstsamler
2016 The Angry Video Game Nerd Ham selv Webserie
2017 Aminas breve Junkie
2019 5. Gear Ham selv Tv-serie
Angry Birds 2 Jerry Stemme

Referencer

Eksterne henvisninger

The contents of this page are sourced from Wikipedia article on 26 Feb 2020. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comments so far.
Comments
From our partners
Sponsored
Reference sources
References
https://www.bt.dk/danmark/verdens-stoerste-fan-danske-niki-har-brugt-100.000-kroner-paa-at-besoege-star-wars
https://www.youtube.com/NikiTopgaard
https://www.dfi.dk/viden-om-film/filmdatabasen/person/255017
https://www.danskefilm.dk/skuespiller.php?id=29312
https://danskefilmstemmer.dk/Person.php?pid=3077
https://www.dr.dk/ultra/ultranyt/youtubere-laver-video-om-sikkerhed-til-nytaar
Sections Niki Topgaard

arrow-left arrow-right instagram whatsapp myspace quora soundcloud spotify tumblr vk website youtube pandora tunein iheart itunes